A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Kedden elindul a személyes bérletérékesítés

Kedden és szerdán személyesen indul el a 2023/2024-es idény bérleteinek árusítása a Széktói Stadionban. Drukkereinknek idén is nagyon megéri megvásárolni a teljes szezonra érvényes kártyákat, hiszen jelentős spórolás mellett minden NB I-es és Magyar Kupa meccsre garantált helyük lesz, emellett elővételes jegyvásárlást biztosít az EKL-selejtezőre.

A bérletek idén is az OTP Bank Liga és a MOL Magyar Kupa találkozókra lesznek érvényesek, ugyanakkor a hazai Európa-konferencialiga mérkőzésre bérleteseink elővásárlási joggal rendelkeznek majd. A garantált hely mellett anyagilag is megéri az egész idényre szóló bérletet megvenni, hiszen nagyjából 30 százalékot spórolnak meg így drukkereink a teljes jegyárból. 

Változás a 2023/2024-es szezonban, hogy nem lesznek kiemelt jegyárú mérkőzések, így minden találkozóra ugyanolyan áron lehet majd belépőhöz jutni. A 6 éven aluliak számára továbbra is ingyenes a belépés az NB I-es és Magyar Kupa mérkőzésekre, regisztrációs jegy megváltásával. Azoknak a drukkereknek, akik már az előző szezonban is bérlettel rendelkeztek, lehetőségük lesz ugyanarra a helyre megvásárolni új kártyájukat, de erre csak személyesen lesz lehetőség, a tavalyi bérlet bemutatásával. 

A bérletértékesítés ezen a héten kedden és szerdán egyelőre csak személyesen indul el, mindkét napon 9-12 és 16-19 óra között a Széktói Stadion 2-es pénztárában (uszoda parkoló) tudják megvásárolni drukkereink. Személyesen továbbra is csak készpénzzel lehet fizetni a pénztárban. 

Technikai okok miatt – az első párharc továbbjutóját még nem lehet tudni – egyelőre nem árulhatunk jegyeket a hazai EKL-selejtezőre, ugyanakkor a bérletet megváltó drukkereinknek külön jegyértékesítési időpontot biztosítunk majd ehhez. Ennek részleteiről későbbiekben adunk majd tájékoztatást.

A bérleteket és a jegyeket személyesen és online is meg lehet majd vásárolni a szezon során, továbbra is a jegymester.hu lesz ennek helye. Az online vásárolt bérleteket plasztikkártyára is be lehet cserélni személyesen.

A 2023/2024-es szezon jegy- és bérletárai (OTP Bank Liga, MOL Magyar Kupa):

"A" lelátó:

Normál jegy: 2.500 forint

Kedvezményes jegy (18 év alatt, 65 év felett): 2.000 forint

Normál bérlet: 30.000 forint

Kedvezményes bérlet (18 év alatt, 65 év felett): 24.000 forint

"B" lelátó:

Normál: 2.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.500 forint

Normál bérlet: 24.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 18.000 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Mindkét lelátóra ingyenes, regisztrációs jeggyel.

Mozgássérült belépő (1-es kapu): 1.500 forint

Európa-konferencialiga

Az Európa-konferencialiga 2. selejtezőkörében biztosan a Széktói Stadionban lépünk pályára, ellenfelünk az FC Riga–Vikíngur Reykjavik párharc győztese lesz. A mérkőzést július 27-én rendezik 19:00-os kezdéssel, ez lesz a szezon első tétmérkőzése. A nemzetközi kupameccsre a bérletek nem lesznek érvényesek, ugyanakkor bérleteseinknek elővásárlási jogot biztosítunk. A nemzetközi kupameccsen lelátótól függetlenül egységesek lesznek a normál (4.000 forint) és kedvezményes (3.000 forint) belépők árai, gyermekjegyet erre a meccsre nem adunk ki.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók