A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Katona Bálint további egy évig marad

Immáron hivatalossá vált, hogy csapatunk ifjú támadó középpályása, Katona Bálint újabb egy esztendőt Kecskeméten tölt. A 19 esztendős játékos továbbra is kölcsönben futballozik majd klubunknál.

Katona Bálint tavaly nyáron a FTC-től került klubunkhoz kölcsönbe, a 19 esztendős játékos aztán a szezon során 33 mérkőzésen 5 gólt és 2 gólpasszt jegyzett, így elévülhetetlen érdemeket szerzett a feljutás kiharcolásában is. Fontos és emlékezetes meccsei voltak a tavaszi menetelés során, Siófokon a hajrában fordítottunk duplájával, de a III. Kerület ellen is a végjátékban talált be. "Báló" nagyon motiváltan várja a szezont, hiszen debütálhat az élvonalban. 

– Csak jót tudok mondani erről a helyzetről, nagyon boldog vagyok, hogy maradhatok Kecskeméten. Nagyon pozitívan állok a szezonhoz, és örülök annak is, hogy nem kellett csapatot váltanom. Jól érzem magam a KTE-nél. A csapattal a minimális cél természetesen az, hogy legalább két klubot megelőzzünk, de természetesen vannak nagyobb álmaink is, ha ezt a célkitűzést tudjuk teljesíteni. Ehhez szeretnék én is hozzátenni – mondta Katona Bálint.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók