A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Katona Bálint győzelmekkel debütált

A magyar U21-es válogatott a bajnoki szünetben edzőtábort tartott, mely során két felkészülési mérkőzést játszott Gera Zoltán együttese Bulgária és Litvánia ellen. Katona Bálint mindkét mérkőzésen lehetőséget kapott, a litvánok elleni sikerben főszerepet vállalt.

Az U21-es korosztály egy formálódó csapattal kezdte el a közös munkát, ebben a keretben Katona Bálint is újoncként kapott helyet. Az összeszokást is segítve, két edzőmeccset kötött le a szakmai stáb, előbb Bulgária elleni Szombathelyen, majd Litvánia ellen Kispesten lépett pályára a nemzeti csapat. A bolgárokat Kocsis Dominik első percben szerzett találatával verte az együttes 1-0-ra, majd a litvánok ellen Németh András volt eredményes, a vége ugyancsak 1-0 lett.

Katona Bálint mindkét mérkőzésen csereként lépett pályára, előbb a 61. percben, majd legutóbb a szünetben állította be Gera Zoltán. A litvánok ellen kulcsszerepet is vállalt a sikerből, hiszen kitűnő távoli lövése a kapufáról vágódott Németh András elé, aki aztán a kipattanóból megszerezte a győztes gólt, mely ide kattintva tekinthető meg. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu (fotó: mlsz.hu)

Média partnerek
Támogatók