A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Károly Bálint: Reméljük, minél hamarabb véget ért ez az időszak

A KTE HUFBAU egy időre biztosan utolsó meccsét játszotta múlt szombaton, amikor zártkapus meccsen az Iváncsa otthonában ért el csapatunk 1-1-es döntetlent. Az MLSZ azóta felfüggesztett minden bajnokságot, s egyelőre maximum tippelni lehet arról, hogy mikor érthet véget ez az állapot. Az iváncsai meccsen Károly Bálint szerezte gólunkat, akinek ez volt az első találata tétmeccsen lila-fehérben.

Beszéljünk kicsit az iváncsai meccsről, te milyennek élted meg belülről, maradt-e benned hiányérzet?

Furcsa volt ebben a kialakult helyzetben, nézők nélkül játszani. Összességében egy nehéz mérkőzés volt, kiegyenlített játék folyt a pályán. Meg tudtuk szerezni a vezetést, utána volt egy-két helyzetünk, ha ezeket gólra tudjuk váltani, lezárhattuk volna a meccset. Sajnos ez nem sikerült, megbosszulták magukat a kihagyott helyzetek, ezáltal maradt bennem hiányérzet. Egy kis szerencsével nyerhettünk volna.

Megszerezted az első gólodat, ami gondolom mindenképpen örömteli számodra, pláne azok után, hogy ősszel sérült voltál. Nagy kő esett le a szívedről?

Ősszel volt egy komolyabb sérülésem, meg kellett műteni a kulcscsontomat, de most már egészséges vagyok. Örülök neki, hogy viszonylag hamar sikerült megszereznem az első gólomat a bajnokságban. Bízom benne, hogy ez önbizalmat ad a folytatásra, és minél több gólt tudok szerezni kecskeméti színekben.

Gombos Zsolt már jelezte, hogy távmunkával folytatódnak az edzések. Ennek eddig mi a gyakorlata, hogy néz ki?

Kedden volt egy megbeszélése a csapatnak, ahol tájékoztattak minket a kialakult helyzetről. A mai naptól kezdve egyéni edzésprogrammal készülünk. A klubtól megkaptuk az ehhez szükséges eszközöket, hogy minél hatékonyabb munkát tudjunk végezni otthon is. Emellett napi szinten tartjuk a kapcsolatot interneten az edzőkkel, akiknek el kell küldenünk az adott napon elvégzett edzés eredményeit.

Az egész világ új helyzettel néz szembe, természetesen ti, labdarúgók is. Hogyan próbálod ezt az időszakot kitölteni?

A napok nagy részét otthon töltöm a párommal, próbálunk vigyázni magunkra, minél kevesebbszer kimozdulni a lakásból. Az előírt edzésprogrammal tartom magam formában, bízom a folytatásban.

Mit üzennél a drukkereknek?

Vigyázzanak magukra és a családjukra, az egészség a legfontosabb! Reméljük, minél hamarabb véget ér ez az időszak, s újra KTE meccseken találkozhatunk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók