A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Karcagon nyertek a tartalékok

NB III-as tartalékcsapatunk szerdán Karcagon játszott edzőmeccset, ahol Virágh Ferenc együttese folytatta a felkészülési időszak során mutatott jó formáját.

Az első félidőben egy-egy alkalommal zördült meg a háló, vendég részről Artner volt eredményes büntetőből. Fordulás után már csak kecskeméti gólok születtek, Hatvani egy pontrúgás után volt eredményes fejjel, majd Majoros pontos beadását Györgye vágta a hálóba, kialakítva ezzel az 1-3-as végeredményt. Csapatunk vasárnap 14:00-kor a Soltvadkertet fogadja legközelebb.

– Kemény, parázs meccset vívtunk. Az elején tompábban mozogtunk, pontatlanok is voltunk, ami érthető, hiszen a felkészülés derekánál tartunk. Pontrúgásból gólt is kaptunk, ez viszont felrázta a csapatot, mert onnantól sokkal jobb teljesítményt mutattunk. A második játékrészben kifejezetten tetszett a játék, a helyzeteink is megvoltak, s ez gólokban is megmutatkozott. Sok sikert a Karcagnak – értékelt Virágh Ferenc.

Karcag – Kecskeméti TE II. 1-3 (1-1)

Felkészülési mérkőzés

KTE II.: Cseh – Molnár M., Szalai Sz., Szamosi, Goretich, Bodor, Kovács P., Kovács K., Hatvani, Zoltán, Artner. Csere: Telek, Jászai-Deák, Horváth Á., Györgye, Majoros. Vezetőedző: Virágh Ferenc

Gólszerzőink: Artner, Hatvani, Györgye

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók