A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Jól ismerik már a Monort a tartalékok

Tartalékcsapatunk vasárnap a Monort fogadja az NB III. dél-keleti csoport 12. fordulójában. Virágh Ferenc bizonyos szempontból már jól ismeri az ellenfelet, így nem számít könnyű mérkőzésre.

A Monor a középmezőny stabil tagja a bajnokságban, hiszen jelenleg a 8. helyen tanyázik ellenfelünk. Röviden úgy lehetne összefoglalni eddig szereplésüket, hogy hullámzó, hiszen egy visszafogottabb rajt után zsinórban négyszer sikerült nyerniük, majd utóbbi két fellépésükön pont nélkül maradtak a Pénzügyőr és a Szolnok ellen. Virágh Ferenc már többször is látta a Monort, hiszen a sorsolás szerint rendre ők adják a „kis” KTE ellenfelét. Ennek alapján is nagyon erős ellenfélre számít edzőnk, aki elmondta, sajnálja a Pénzügyőr elleni vereséget, mert abban több volt.

Virágh Ferenc, a Kecskeméti TE II. vezetőedzője: – A saját tapasztalataim alapján azt mondhatom, hogy talán a mezőnyben a Monor törekszik az egyik legjobb futballra. Sokszor láttam őket, hiszen rendre tőlük kaptuk eddig aktuális ellenfeleinket. Ugyan két vereség után jönnek hozzánk, de ettől még egy nagyon jó csapatról van szó, melynek főleg a támadójátéka működik igen jól. Megfelelően, zártan kell védekeznünk éppen ezért, erre építve kell olyan támadásokat vezetnünk, melyben gólveszély lehet. Tanulnunk kell a Pénzügyőr elleni vereségből, mert ott az első félidő nagyon nem sikerült, a másodikban viszont extrán teljesítettek a játékosok, pont ezért fájó igazán az a vereség.

A mérkőzés vasárnap 11 órakor kezdődik a Műkertvárosi Sportcentrumban, a belépés szokás szerint ingyenes.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók