A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Jó játékkal verte a Szekszárdot a tartalékcsapat

Tartalékcsapatunk az NB III. közép csoport 32. fordulójában a Szekszárdi UFC-t fogadta vasárnap a Műkertvárosi Sportcentrumban. A „kis” KTE jó iramú, pörgős mérkőzésen tudta megszerezni a pontokat.

A fiatalok kezdték nagyobb lendülettel a találkozót, Hadaró egy jó csel után jobbal, Major hasonló helyzetben ballal próbálkozott, de egyik kísérletből sem nagyobb veszély. Szekszárdi oldalon Budai futballozott nagy kedvvel, első lövése kevéssel vágódott kapu mellé egy védőről, majd a szöglet után Hatvaninak kellett a gólvonalon állva mentenie. Még mindig csak a 15. percben jártunk, amikor ismét Budai tűzött rá egy szabadrúgást, ami kevéssel ment mellé, majd a másik oldalon Gréczi lőtt fölé nagy helyzetben, miután jól tört be. A 20. percben megint Budai lett a főszereplő, ekkor már tiszta ziccerben találta magát, de Cseh lábbal bravúrral hárított. A 23. percben megszerezte a vezetést tartalékcsapatunk, egy szép kontra végén Major ugrott ki a leshatáron a bal oldalon, majd befelé húzott, végül jobbal a hosszú felsőbe tekert éles szögből (1-0). Alig fél óra után ki más, mint Budai jelentkezett újabb lövéssel távolról, ami a jobb kapufáról kifelé pattant. A félidő hajrája megint a kecskeméti fiataloké lett, Hadaró lapos beadását Gréczi futtából küldte kapura 16 méterről, de nem volt ebben erő. A 40. percben Major tekert jobbról középre, beadását Győri bólintotta öt méterről a kapu fölé. Az első félidő hosszabbításában aztán megszületett a másik kecskeméti gól is, egy indításra Hadaró indult középre balról, Pomozi kapus rossz ütemben és feleslegesen kifutott kapujából, így a játékosunk el tudta még pöckölni a labdát, amit Major az üres kapuba emelt jó 20 méterről (2-0).

A második félidőben valamivel kevesebb lehetőség adódott a kapuk előtt, de Major akár rögtön mesterhármasig is eljuthatott volna, tiszta ziccerben azonban nem tudott túljárni Pomozi eszén a játékrész legelején. A Szekszárd egyetlen kapura is veszélyes játékosa továbbra is Budai volt, aki azonban egyedül kevésnek bizonyult, az adódó lehetőségeknél ráadásul Cseh Balázs magabiztosan együtt élt a játékkal a kecskeméti kapuban. A kegyelemdöfést végül Gréczi Márton állította be, aki a félidő közepén egy kontrával egyedül lódulhatott meg a jobb oldalon, az akció végén befelé húzott, majd ballal a rövid alsóba lőtt, kialakítva a 3-0-os végeredményt.

Kecskeméti TE II.–Szekszárdi UFC 3–0 (2–0)

Kecskemét, 100 néző. Vezette: Szántó (Zahorecz, Ancsin)

KTE II.: Cseh – Szalai Sz., Polyák, Szamosi – Buna (Barkóczi 82.), Hatvani, Bodor (Lovas A. 76.), Hadaró – Gréczi (Horváth M. 82.), Győri B. (Györgye 62.), Major Sz. (Kovács Á. 76.) Vezetőedző: Virágh Ferenc

Szekszárd: Pomozi – Béla, Horog, Fekete, Kiszely, Zsákovics (Paksi 57.), Arena, Rácz, Lékó (Péter 57.), Budai, Lajkó (Gellér 72.). Vezetőedző: Turi Zsolt

Gól: Major Sz. (21., 46.), Gréczi (68.)

Virágh Ferenc: – Nem volt olyan egyszerű ez a meccs, mint azt az eredmény mutatja. Nagyon jó, szervezett csapat ellen játszottunk, viszont ma is megvoltak a jó teljesítmények nálunk. Akadtak holtpontok, mivel ez már a hatodik mérkőzésünk volt három hét alatt, de az NB I.-es csapat szereplése nekünk is extra motivációt ad, emellett egységesek voltunk, Hadaró Valentin pedig igazi vezérként segített át minket játékával a nehezebb időszakokon. Ránk fog férni a pihenés, de a bajnokságnak nincs vége, ismét egy jó csapat, az ESMTK lesz majd az ellenfelünk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók