A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Jó formában lévő csapatok találkoznak Fehérváron

Két remek formában lévő együttes találkozik vasárnap este Székesfehérváron, csapatunk a Fehérvár FC vendége lesz 19:30-kor az OTP Bank Liga 14. fordulójában.  

A Fehérvár egy nehéz idényt hagyott maga mögött, hiszen a kiesés szele is meglegyintette a korábbi bajnokot. Nehezen lendült bele a „Vidi” az új bajnokságba is, ez viszont már a múlt, hiszen Bartosz Grzelak együttese utolsó hét NB I-es fellépéséből ötöt megnyert, egy döntetlen mellett ráadásul csak egyszer kapott ki. Egy igazán nagy skalpot is begyűjtöttek a piros-kékek a válogatott szünet előtt, hiszen a címvédő FTC-t idegenben verték meg 1-0-ra, éppen annak a Szabó Leventének a fejesével, aki tavaly ősszel még nálunk szerepelt kölcsönben. A Fehérvár kerete tele van rutinos, nemzetközi tapasztalattal is felvértezett játékossal, elég csak Kalmár Zsolt, Schön Szabolcs, Lirim Kastrati, vagy éppen Bese Barnabás nevét említeni, akik válogatottnak is mondhatják magukat.

Szabó István sem panaszkodhat csapata formájára, hiszen utolsó négy tétmérkőzését megnyerte együttesünk, a válogatott szünet előtt Kisvárdán gyűjtöttük be a fontos pontokat. Ahogy az utóbbi hetekben mindig, úgy most is lesz egy eltiltás okán hiányzó játékosunk, Májer Milán sárga lapok miatt fog pihenni. Mellette sajnos régóta nem áll rendelkezésre Banó-Szabó Bence, Nikitscher Tamás és Nagy Krisztián sem sérülés miatt. A két együttes első meccse kecskeméti sikert hozott, hazai pályán Szalai Gábor góljával 1-0-ra nyertünk augusztusban.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Jó formában lévő Fehérvárral fogunk találkozni, melynek mostani eredményei egyáltalán nem lepnek meg, inkább az lepett meg, ahogy korábban teljesítettek. Ebből a nehezebb időszakból viszont egyértelműen kijöttek, elég csak azt alapul venni, hogy sikerült nyerniük a Groupama Arénában, ahova nem győzni járnak a csapatok. Utóbbi öt meccsükből négyet megnyertek a bajnokságban, de ismét csak azt tudom mondani, hogy ez nem véletlen, hiszen rengeteg válogatott, vagy volt válogatott játékos is tagja a keretüknek. Nagyon erős csapat, mostanra megtalálták a megfelelő játékrendszert is, ezáltal magabiztosak lettek, úgy játszanak, ahogy eddig is szerettek volna. Nagyon bízom benne, hogy kitűnő szurkolótáborunk most is mellettünk lesz és segít, mert tényleg nincs olyan távoli hely, ahova ne kísérnének el minket, ami nagy erőt ad nekünk.

Szurkolói információk

A stadion és a vendégpénztár a mérkőzés előtt egy órával, azaz 18:30-kor nyit ki. 

A jegyek  - jegymester.hu felületén - elővételben normál 1700, kedvezményes (hölgy, diák, nyugdíjas) 1150 forintért vásárolhatóak meg a jegymester.hu oldalon. 14 év alatt nem kell fizetni, de csak a helyszínen lehet regisztrációs jegyet váltani, online elővételben nem. Kedvezményre jogosító igazolvány, dokumentum (diák, személyi például) mindenképpen legyen drukkereinknél, ezt a beléptetésnél kérhetik. A jegyvásárláshoz klubkártya és adatok megadása nem szükséges.

A helyszínen minden jegy 1000 forinttal drágább, illetve ebben az esetben 14 éven aluli jegyet is váltani kell. Emellett a gördülékeny beléptetés érdekében a rendezők is arra hívták fel a figyelmet, hogy mindenképpen online szerezze be jegyét, aki teheti, ugyanis a vendégszektornál csak egy pénztár üzemel a meccsnapon már. 

A vendégszektorhoz külön parokoló, bent pedig büfé is tartozik.

A Sóstói Stadion vendégszektora a Szárcsa utcáról közelíthető meg az alábbi térképet segítségül véve.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók