A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Jó erőkből álló Mezőkövesdet fogadunk

Vasárnap 14:15-kor a Mezőkövesd Zsóry FC lesz a Kecskeméti TE ellenfele az OTP Bank Liga 25. fordulójában. A két együttes mérlege teljesen kiegyenlített a bajnokságban, így most is szoros csatára van kilátás.

A Mezőkövesd bár nem kezdte jól a bajnokságot, Kuttor Attila visszatérésével feljavult az együttes teljesítménye, és a KTE-hez hasonlóan hazai pályán legyőzte az FTC-t, majd idegenben is elcsent egy pontot. Ez persze csak a legkiemelkedőbb sikere a „matyóföldieknek”, emellett számtalan jó mérkőzést játszottak a tavaszi szezonban is, nem csoda, hogy el tudtak távolodni a veszélyes helyektől. Utóbbi négy meccsükön ugyan nem nyertek, de vesztesen is csak egyszer hagyták el a pályát. A szoros alsóházban nyugodt senki sem lehet, így egészen biztosan nagy erőket mozgósítanak majd a Széktói Stadionban is, hiszen a 8. helyen állva csak négy egységre vannak piros vonaltól.

Szabó István együttese kitűnő formában van, hiszen márciusban mindent meccsét megnyerte a KTE, emellett tíz mérkőzés óta nem talált már legyőzőre, míg hazai pályán utoljára tavaly februárban szenvedett vereséget. A szezon során a Mezőkövesd is kikapott már itt 1-0-ra, de figyelmeztető jel, hogy a tíz mérkőzéses széria éppen egy mezőkövesdi vereség után indult el tavaly novemberben. Akkor a borsodiak 2-1-re nyerni tudtak hazai környezetben. Az örökmérleg egyébként teljesen kiegyenlített a felek között, két-két kecskeméti és mezőkövesdi siker született eddig az NB I-ben.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Nagyon tartalmas kettő hetet tudhatunk magunk mögött.  A regeneráció, a feltöltődés, a pihenés és a gyakorlás irányába is próbáltunk menni. Lekopogom, megszűntek a betegségek, a válogatottakból visszatértek a fiataljaink, így teljes kerettel tudunk készülni. A közérzetünkre, a hangulatunkra nincs hatással, hogy novemberben kikaptunk Mezőkövesden, ez a sportban benne van, hogy nem minden mérkőzést lehet megnyerni. Nagyon jól játszott akkor a Mezőkövesd, Kuttor Attila személyében egy rendkívül jól képzett edzőjük van. Még ha voltak is helyzeteink, illetve szenzációsan is védett kapusuk, akkor is azt kell mondjam, hogy akkor megérdemelten tartották otthon a pontokat. Ez viszont már a múlt. Ez egy másik mérkőzés lesz, ráadásul hazai pályán. A Mezőkövesd a tavaszi szezon egyik meglepetése, hogy mást ne mondjak, a Ferencváros otthonában is döntetlent tudtak játszani. Rendre eredményesen és jól játszanak. Tele vannak jól képzett futballistákkal, akár Cseri, akár Molnár, akár Besirovic nevét is említhetem itt például. Ezek a tények, hiszen tiszteljük ellenfelünket, de természetesen saját magunkat is. Egész hetünk volt készülni, bízom benne, hogy a csapat átérzi azt a remek hangulatot, ami körbeveszi őket a szurkolóknak hála, ez is befolyással tud lenni természetesen a játékunkra. Szeretnénk most is kiszolgálni a közönséget, mely remélhetőleg újra nagy számú lesz, és itthon tartani a pontot, pontokat.

Szurkolói információk

A városi oldal felújítási munkálatai befejeződtek, így újra megnyithatjuk szurkolóink előtt. A jegyvásárlásnál feltétlen figyeljenek arra drukkereink, hogy melyik kapu és oldal felől közelíthető meg szektoruk, ugyanis csak ennek megfelelően működnek a jegyleolvasók. A hazai szektorokat az 1-es, 2-es („A” lelátó) és 4-es kapu jelöli, utóbbi a városi oldal, a „B” lelátó. A jegyeket nem kell bedugni az automatába, elég csak a vonalkóddal lehúzni a leolvasó előtt. Az online vásárolt jegyeket telefonon keresztül is be lehet mutatni. 

Elővételben online, a jegymester.hu oldalon folyamatosan lehet jegyet vásárolni már. A mérkőzés napján 12:45-kor nyitnak a kapuk és a pénztárak, így arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint időben érkezzenek a gördülékeny beléptetés érdekében. A kezdésig az Ápoló Klubban is bemelegíthetnek drukkereink, hiszen közvetlenül a stadion mellett található szórakozóhelyen érvényes jeggyel és bérlettel akciókat is biztosítanak.

Jegyárak a Mezőkövesd ellen (normál kategóriájú mérkőzés):

„A” lelátó:

Normál: 2.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.000 forint

„B” lelátó:

Normál: 1.500 forint

Kedvezményes: 1.000 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Ingyenes mindkét lelátón, de regisztrációs jegyet váltani kell a pénztárban

A Széktói Stadion pénztáraiban, illetve a stadion teljes területén csak készpénzzel lehet fizetni. A mérkőzés folyamán ajándéktárgyakat is lehet vásárolni a büfék mellett felállított pultoknál, szintén készpénzes formában.

Klubkártya továbbra sem kell a jegyvásárláshoz, viszont a beléptetés során a kedvezményes jegyeket és bérleteket ellenőrizhetik kollégáink, így mindenképpen szükséges bemutatni egy születési időt igazoló okmányt (személyi, jogosítvány, útlevél vagy diákigazolvány). Ennek hiányában a biztonsági személyzet megtagadhatja a belépést az érvényes belépő birtokában is.

Vendég szurkolók

A vendégszektor az „A” lelátóhoz tartozik, így az arra érvényes jegyárak, kedvezmények és előírások érvényesek a vendég drukkerekre. A vendégszektor a Csabay Géza körútról érkezve közelíthető meg, parkoló közvetlenül a szektor bejárata mellett, a Kecskeméti Fürdővel szemben található. A vendégszektorba a 3-as kapun keresztül lehet belépni, büfé és mosdók természetesen üzemelnek.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók