A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Iyinbor nélkül nyert Kazahsztánban az U21

A magyar U21-es válogatott kedden 3-0-ra nyert Eb-selejtezőn Kazahsztánban, a KTE védője, Iyinbor Patrick ezúttal a kispadról nézte végig a nemzeti csapat sikerét. 

Az mlsz.hu beszámolója alapján, a találkozó első félórájában nem találtak fogást egymáson a csapatok, egyik fél sem tudott komolyabb fölényt kiharcolni, és helyzetek sem alakultak ki a kapuk előtt. Az első nagy helyzet a hazaiak előtt adódott egy védelmi hibát követően, ezt követően azonban egy percen belül megszerezte a vezetést a magyar csapat, Kosznovszky Márk bombázott 18 méterről a kapu jobb oldalába (0-1).

A szünetig magabiztosan tartották az előnyt, a fordulás után pedig három percen belül megduplázták azt a fiatalok: ezúttal Kerezsi Zalán 20 méteres védhetetlen gólja után készülhettek középkezdéshez a hazaiak (0-2). Kerezsit a gólja után vállsérülés miatt le kellett cserélni, Szélesi Zoltán Molnár Rajmundot, majd Bényei Ágostont is pályára küldte. A mérkőzés hajrájában éppen Bényei állította be a végeredményt, a hazaiak kapusáról kipattanó labdát továbbította a hálóba (0-3).

Az U21-es válogatott immár 10 pontos a csoportjában, legközelebb szeptemberben, a spanyolok ellen lép pályára az Eb-selejtező sorozatban.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók