A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Ingyenes PSA-szűrésen vett részt stábunk

A héten ingyenes PSA-szűrésen vehetett részt szakmai stábunk, melyet a Medical Safe csapata ajánlott fel számunkra, hiszen november a férfi egészség hónapja. A szervezők egy jótékonysági gyűjtéssel is kiegészítették programjukat, amihez mi is hozzájárultunk egy dedikált mezzel.

A szűrést a Medical Safe mobilvérvétel csapatának segítségével bonyolították le Rácz Zsolt és Sajtos Zita szervezésében. Sajtos Zitától megtudtuk, miért fontos a PSA vizsgálat, és miről is szól kampányunk:

– November a férfi egészség hónapja, és erre szerettük volna felhívni a figyelmet. Sokakkal kerültünk kapcsolatba ebben az időszakban, ezeket a vizsgálatok teljesen ingyen végeztük el ebben az időszakban. A célunk az, hogy felhívjuk a férfiak figyelmét arra, hogy mennyire fontos egy ilyen vérvizsgálat, hiszen ha időben fedezik fel a prosztata rákot, akkor az jó eséllyel gyógyítható. Ez volt a kampányunk egyik célja, de menet közben rengeteg felajánlást kaptunk a résztvevőktől, így a KTE-től is. Ezeket mi jótékony célra ajánlottuk fel, és a licitet el is indítottuk már saját facebook oldalunkon, a Medical Safe Hungary-n. A KTE egy dedikált mezt és kis zászlót ajánlott, de a kosárlabda válogatott, illetve a Kecskeméti Katona József Színház Cseke Péter jóvoltából, valamint Dj Dominique is csatlakozott ehhez egy dedikált labdával, páholy belépőkkel, illetve koncert jegyekkel. A befolyt összeget a Szent Márton Gyermekmentő Alapítványnak ajánljuk fel, ők vesznek részt országos szinten a gyermekmentésben, de alapítványként felajánlásokból léteznek, így nagy szükségük van a támogatásra ahhoz, hogy folyamatosan biztosítani tudják a mentést, illetve eszközeiket fejlesszék – mondta Sajtos Zita.

A licit részleteiről itt lehet bővebben olvasni, illetve megtenni a felajánlásokat:

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók