A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Idegenben indul a bajnokság vasárnap!

Vasárnap 11:00-kor végre újra tétmeccset játszik csapatunk, a KTE HUFBAU a Ferencváros II. vendége lesz a Népligeti Sportcentrumban. Csapatunk nagy tervekkel vág neki a bajnokságnak, a cél nem is lehet más, mint a három pont megszerzése.

A kis Fradival a felkészülés során találkoztunk már, július elején hazai pályán 3-1-re vertük a fiatalokból álló zöld-fehéreket. Az átlagéletkor most sem lesz magas náluk, hiszen az NBI-es tartalélok csupán négy túlkoros játékost nevezhetnek meccskeretükre. Egy rutinos játékosuk biztosan lesz, hiszen a profi pályafutását nyáron lezáró Leandro a fiatalok közt játékosként is átadhatja még tapasztalatát. A KTE HUFBAU nagy változásokon esett át a télen, hiszen 9 érkezője van csapatunknak, a nyitány előtti napon még Kerekes Krisztiánnal és Jakab Dáviddal erősödött a keret, mely így véglegesnek tekinthető. A felkészülés során az NBIII-as ellenfeleinket kivétel nélkül legyőztük, így bizakodva várhatjuk az első fordulót idegenben.

A találkozót az FTC Népligeti Sportcentrumában rendezik, ahol a maximális befogadóképesség 500 fő. A vendégszurkolók kizárólag a Kismartoni úti bejáraton jöhetnek be a mérkőzésre (1101 Budapest, Kismartoni út 4.), a jegyek egységesen 500 forintért válthatóak meg a mérkőzésre. A jegyek a belépési pontnál található pénztárban lesznek megvásárolhatóak a mérkőzés előtt. Parkolni a sportközponton kívül, a Kismartoni úton, illetve a környező utcákban lesz lehetőség.

A vasárnap 11:00-kor kezdődő találkozót a Kesport TV élőben közvetíti Youtube-csatornáján.

Gombos Zsolt (a KTE HUFBAU vezetőedzője):

„A héten már többször is elmondtam, hogy nagyon várjuk mindannyian a nyitányt, hiszen régen játszottunk már bajnoki mérkőzést. Felkészültünk, véleményem szerint kész a csapat, de a héten lehetnek még érkezők. Az új játékosok beépítése zajlik még, ez természetesen nem egyik pillanatról a másikra megy, de ettől függetlenül megvan az elképzelésünk, begyakoroltuk a különböző elemeket. Kezdődik a bajnokság, erre a hétvégére időzítettünk, így egyetlen egy dolog fontos, egyetlen egy dolog számít: a három pont megszerzése. Nemcsak most, minden mérkőzésen ezzel a céllal fogunk pályára lépni!”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók