A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Hódmezvásárhelyre látogatnak a tartalékok

Nem vár könnyű feladat vasárnap tartalékcsapatunkra, a fiatalok ugyanis az NB III. dél-keleti csoport 9. fordulójában a bajnoki címre is esélyes Hódmezővásárhely vendégei lesznek.

A HFC jól kezdte a bajnokságot, hiszen a negyedik helyről várja a hazai gárda a találkozót, eddig öt alkalommal hagyhatták el győztesen a pályát. Bár a Békéscsaba hibátlan teljesítménnyel vezet, a sárga-kékek sem mondtak még le arról, hogy befogják őket. Keretük egy részét jól ismerhetjük, hiszen Vladul Stefan, Tóth Dániel, Gréczi Márton, Hegedűs Martin és Zámbori Dániel is volt a KTE játékosa a nem is olyan távoli múltban. Virágh Ferenc kerete betegségek miatt sok problémával küzdött, de a héten már rendes körülmények között készültek a fiatalok a találkozóra.

Virágh Ferenc, a Kecskeméti TE II. vezetőedzője: – Kiegyenesedtünk a héten, már ami a betegség miatt hiányzókat illeti. Kemény meccsünk lesz, nagyon oda kell tennünk magunkat, hogy kellőképpen helyt tudjunk állni. Bátornak és elszántak kell lennünk, meg szeretnénk nehezíteni az esélyesebb vásárhelyeik dolgát!

A mérkőzés vasárnap 15 órakor kezdődik Hódmezővásárhelyen.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók