A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Hazai pályán búcsúzunk az évtől a DVSC ellen

Az OTP Bank Liga 17. fordulójában a Debreceni VSC-t fogadjuk vasárnap 13:30-kor. Az év utolsó mérkőzését vívjuk a jó erőkből álló DVSC-vel.

Hosszú és sikeres esztendő végére kerül pont vasárnap, ami alapvetően mindkét csapat szempontjából igaz, hiszen az előző szezon dobogósai találkoznak majd. A két együttes szereplése között csupán négy pont a különbség ebben a bajnokságban is, jelenleg a „Loki” áll jobban ilyen tekintetben. A debreceniek szereplése alapvetően stabil, sőt, igazán komoly sikereik is vannak az utóbbi öt meccset figyelembe véve. Bár Mezőkövesden kikaptak, ezt követően a most már őszi bajnoki Paksot is legyőzték. A legutóbbi fordulóban igen peches vereséget szenvedtek el az MTK ellen, hiszen sok helyzetük volt, ezeket viszont nem sikerült jó százalékban kihasználni.

A két együttes jól ismeri egymást, már az NB II-es szereplésünk alkalmával a kupában is összefutottunk piros-fehérekkel. Akkor egy hosszabbításban aratott 2-1-es sikerrel meg tudtuk otthon lepni a DVSC-t, majd az NB I-be feljutva két döntetlen mellett egy győzelemnek örülhettünk. Ebben a bajnokságban feléjük billen a mérleg nyelve, Debrecenben 2-0-ra kaptunk ki az idei első összecsapás alkalmával. Szabó Istvánnak nem volt könnyű dolga az utóbbi hetekben, hiszen összesen öt alapembert kellett nélkülöznie sérülés miatt (Nikitscher Tamás, Nagy Krisztián, Banó-Szabó Bence, Szalai Gábor, Szuhodovszki Soma), ráadásul az is biztos, hogy Vágó Levente sárga lapok miatt nem játszhat az évzárón. Jó hír, hogy a Puskás Akadémia ellen Banó-Szabó Bence már legalább a kispadon ült, ám ő is csupán második hete dolgozik folyamatosan a csapattal. Egy dolog biztos, akik pályára lépnek, azok mindent ki fognak adni magukból, hogy szépen köszönjenek el az évtől és a szurkolóktól, akikre most is nagy szükség lesz.  

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Abban bízom a stábommal, hogy akik szeretik Kecskeméten a labdarúgást és a csapatot, azok most is ott lesznek mögöttünk a lelátón. A játékosokkal egyetemben az összes megmaradt tartalékunkat ki fogjuk vinni a pályára, ez a minimum, ami elvárható tőlünk az utolsó hazai meccsen, hiszen nagyon jólesik az a támogatás, amit folyamatosan kapunk. Ezt szeretnénk meghálálni, elsősorban tettekkel. A Debrecen egy nagyon jó csapat, határozott filozófiával, egy kitűnő edzővel. Túlzás nélkül mondhatom, hogy Srdjan Blagojevic újítóként érkezett meg a magyar bajnokságba, amit játszik a Debrecennel, az mindenki számára példaértékű. Mondom ezt a legnagyobb tisztelettel, mert a Debrecen fizikálisan és taktikailag is nagyon rendben volt legutóbb az MTK ellen is, balszerencsés vereséget szenvedtek. Remek meccseink voltak eddig rendre ellenük, már az NB II-ben a kupában elkezdődött ez, aztán tavaly is három emlékezetes találkozót vívtunk. Az idei első meccsen volt egy jó félidőnk, de a másodikban azonnal kihasználta a hibáinkat ellenfelünk. Hazai pályán természetesen szeretnénk pontot, pontokat itthon tartani, ennek kapcsán nagyon motiváltnak érzem a csapatomat. Bízom benne, hogy nem fogunk csalódást okozni. Kifogásokat most sem fogunk keresni, csak az lebeg a szemünk előtt, hogy az idei utolsó mérkőzés utána pozitív hangulatban köszönjünk el szurkolóinktól.

Jegyek, kapunyitás, beléptetés

Elővételben online, a jegymester.hu oldalon folyamatosan lehet jegyet vásárolni. A mérkőzés napján – amennyiben maradnak belépők még – 12:00-kor nyitnak a kapuk és a pénztárak, így arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint időben érkezzenek a gördülékeny beléptetés érdekében akkor is, ha már rendelkeznek belépővel.

Jegyeket a helyszínen bármelyik pénztárban bármelyik lelátóra lehet vásárolni (például a 2-es pénztárban is meg lehet venni a városi oldalra szóló belépőt), de a jegyvásárlásnál feltétlen figyeljenek arra drukkereink, hogy melyik kapu és oldal felől közelíthető meg szektoruk, ugyanis csak ennek megfelelően működnek a jegyleolvasók. A hazai szektorokat az 1-es, 2-es („A” lelátó) és 4-es kapu jelöli, utóbbi a városi oldal, a „B” lelátó. A jegyeket nem kell bedugni az automatába, elég csak a vonalkóddal lehúzni a leolvasó előtt. Az online vásárolt jegyeket telefonon keresztül is be lehet mutatni.

Jegyárak az DVSC elleni bajnokira:

"A" lelátó:

Normál jegy: 2.500 forint

Kedvezményes jegy (18 év alatt, 65 év felett): 2.000 forint

"B" lelátó:

Normál: 2.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.500 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Mindkét lelátóra ingyenes, regisztrációs jeggyel.

Mozgássérült belépő (1-es kapu): 1.500 forint

Tavaszi bérlet

A tavaszi bérlet az éves bérlethez hasonlóan minden tétmeccsre, így az OTP Bank Liga és a MOL Magyar Kupa találkozókra is érvényes lesz. Tulajdonosa mindenképpen kedvezményhez jut általa, hiszen a garantált 8 bajnoki találkozót 7 áráért tekintheti meg, ehhez jöhetnek hozzá az esetleges kupameccsek. A bérletek december 1-től a jegymester.hu oldalán folyamatosan megvásárolhatóak, plasztikkártyákat pedig az utolsó két hazai meccsen a pénztárakban lehet igényelni még ebben az évben. Plasztikkártyát és bérletet csak a 2-es pénztárban lehet vásárolni. 

"A" lelátó:

Normál: 17.500 forint

Kedvezményes (6-18 éves korig, 65 év felett): 14.000 forint 

"B" lelátó:

Normál: 14.000 forint

Kedvezményes (6-18 éves korig, 65 év felett): 10.500 forint 

Fizetési eszközök, tiltott tárgyak

A Széktói Stadionban alapvetően készpénzzel lehet fizetni, de a 2-es és 4-es pénztárakban a belépőket bankkártyával is meg lehet már venni. A 2-es pénztárban ez igaz a bérletekre is. A városi oldalon teljes egészében működik már a kártyás fizetési lehetőség.

A mérkőzés folyamán ajándéktárgyak vásárlására is van lehetőség, azonban csak készpénzes formában.

A beléptetés során a kedvezményes jegyeket ellenőrizhetik kollégáink, így mindenképpen legyen egy születési időt igazoló okmány (személyi, jogosítvány, útlevél vagy diákigazolvány) szurkolóinknál. Ennek hiányában a biztonsági személyzet megtagadhatja a belépést az érvényes belépő birtokában is. Aki teheti, érkezzen ezúttal is a tömegközlekedés segítségével. A mérkőzésekre esernyőt továbbra sem lehet behozni, így csapadékos időjárási körülmények esetén esőkabátot hozzanak magukkal drukkereink. A rendőrség utasítására emellett szúró és vágó eszközöket tilos behozni a létesítménybe, ahogy pirotechnikai eszközöket is.

Vendég szurkolók

A vendégszektorra a „B” lelátó kedvezményei és előírásai érvényesek. A vendégszektor a Csabay Géza körútról érkezve közelíthető meg, parkoló közvetlenül a szektor bejárata mellett, a Kecskeméti Fürdővel szemben található. A vendégszektorba a 3-as kapun keresztül lehet belépni, büfé és mosdók üzemelnek. Fizetni csak készpénzzel tudnak a helyszínen a vendég szurkolók.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók