A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Három eltiltottunk is lesz hétvégén

Csapatunk már kedden megkezdte a felkészülést a Debrecen elleni mérkőzésre, melyen egészen biztosan lesznek hiányzói a keretnek, elsősorban eltiltások miatt ezúttal.

Májer Milán még a Fehérvár elleni bajnoki lefújása után kapott piros lapot, amiért három mérkőzésre tiltották el, ebből az utolsót Debrecenben tölti majd le. Mellette ketten is lapok miatt maradnak majd ki, hiszen Vágó Levente és Varga Bence is ötödik sárga kártyáját gyűjtötte be a PAFC elleni találkozón, ami automatikusan egy meccs kihagyással jár. Érdekesség, hogy a kapuban így mindenképpen lesz egy debütálónk Debrecenben, ugyanis az idén két kupameccsen védő Kersák Roland, illetve a még lehetőséghez nem jutó Fadgyas Tamás sem lépett pályára korábban az NB I-ben.

Jó hír, hogy a keretnek visszatérői is vannak, hiszen Szűcs Kornél újra a társakkal edzett, ahogy Banó-Szabó Bence is. Nikitscher Tamás a Vasas II. ellen már a tartalékok közt pályára léphetett, így adott esetben akár rá is lehet számítani, ha nem is 90 percig még. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók