A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Győri Ábel profi szerződést kapott

Profi szerződést írhatott alá saját nevelésű védőnk, Győri Ábel, miután 18 esztendős védőnk szépen fejlődött tovább az őszi szezonban.

Győri Ábel fiatal kora ellenére régóta tagja a felnőtt keretnek, a 2020/2021-es szezonban két alkalommal már pályára is léphetett, akkor még az NB III-ban, első bajnoki meccsén rögtön gólt is szerzett a Taksony ellen. Az idei szezonban további tapasztalatokat gyűjthetett a harmadosztályban, 16 mérkőzésen volt a kezdőcsapat tagja a tartalékoknál, emellett bekerült az U19-es válogatott keretébe is, ősszel négy alkalommal viselhette a címeres mezt.

– Nagyon boldog vagyok, köszönöm a klubnak a lehetőséget! Hat évvel ezelőtt jöttem Kecskemétre, és szeretnék minél tovább, lehetőleg az NB I-ben itt is maradni. Örülök, hogy pályafutásom első profi szerződésével tudtam ezt megkoronázni ilyen fiatalon. Nagyon várom, hogy bemutatkozhassak az élvonalban, de lépésről lépésre kell haladnom természetesen. Az U19-es válogatottnál most kisebb szünet van, márciusban az elitkör vár ránk, bízom benne, hogy akkor is számítanak majd rám – mondta Győri Ábel.

Győri Ábel nyár óta már a harmadik akadémistánk, aki profi szerződést kapott, korábban testvére, Győri Benjámin, valamint Bodor Zoltán írhatott alá.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók