A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Gólvágó érkezett Paudits Patrik személyében

Hétfő éjfékor zárult az átigazolási időszak Magyarországon, és az utolsó órák klubunknál is mozgalmasan teltek. A szakmai stáb szerette volna megerősíteni a támadósort, és végül a Békéscsabáról érkező Paudits Patrik személyében meg is találták erre a megfelelő csatárt. Tóth Dániel eközben ellentétes utat jár be. 

Paudits Patrik 99-es mezben szerdán csatlakozik hozzánk (fotó: behir.hu)

A 27 esztendős támadó a Videoton és a Puskás Akadémia utánpótlásában nőtt fel, majd a felnőttek közt 10 góllal mutatkozott be az NBIII-ban. Első NBII-es éve jól sikerült a Csákvár és a ZTE színeiben, hiszen 31 meccsen 11 gólt jegyzett. Zalaegerszeg után Dorogon találta meg számításait, 2018 és 2020 között két szezon alatt 17 gólt szerzett tétmeccseken. 2020 óta futballozott Békéscsabán, ahol első szezonjában 8 gólt lőtt.

– Olyan csatárt kerestünk, aki azonnal segítségünkre lehet, illetve illeszkedik abba a közegbe, ami nyár óta elkezdett kialakulni. A legfontosabb az, hogy olyan játékosok alkossák az öltözőt, akik a csapat sikereit helyezik előtérbe, hiszen ebben volt eddig is az erőnk, és továbbra is ez a filozófiánk. Ennél az átigazolásnál is ezt a szempontot tartottuk szem előtt. Biztos vagyok benne, hogy Paudits Patrik kitűnő csapatemberként értékünk lesz góljaival, Tóth Dánielnek pedig sok sikert kívánunk – mondta Tóth Ákos, a KTE HUFBAU sportigazgatója.

Tóth Dániel két év után távozott

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók