A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Fontos hazai meccs jön a Hódmezővásárhely ellen

Két idegenbeli fellépés után, ismét hazai környezetben szállhat harcba a pontokért a Kecskeméti TE, ezúttal a kiesés ellen küzdő Hódmezővásárhelyi FC lesz az ellenfelünk.

A lila-fehér labdarúgók kitettek magukért az utóbbi két körben, hiszen a sereghajtó paksiakat 2-0-ra legyőztük, míg az éllovas Szentlőrinc otthonából 1-1-es döntetlennel, ezzel értékes ponttal távozhattunk. Hazai pályán azonban van mit javítani, hiszen a Dabas elleni szezonnyitó (0-1) nem úgy sikerült, ahogy azt a társaság szerette volna.

A HFC ellen igazi hatpontos meccs jön, hiszen nagy eséllyel tisztes, megnyugtató távolságba kerülnénk a veszélyes zónától egy győzelemmel, míg a vendégek részéről éppen a kilábalás lenne a cél. Idegenben 1-1-es döntetlen született ősszel, hiába vezettünk, a hazaiak az egyik pontot otthon tudták tartani.

A forduló mérkőzéseit kivételesen szombaton rendezik, ennek oka az, hogy a magyar-horvát Eb-selejtezőre vasárnap kerül sor. A KTE – HFC csata így március 23-án (szombaton) 15:00-kor kezdődik a Széktói Stadionban.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók