A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Érvényesítette a papírformát a HFC

A forduló előtt 2. helyen álló Hódmezővásárhelyi FC vendége volt vasárnap a Kecskeméti TE II., mely ezúttal visszajátszók nélkül lépett pályára a Csongrád megyeiek otthonában. A jó formában lévő, jóval esélyesebb hazai gárda érvényesítette a papírformát.

Nagy elánnal kezdett természetesen a HFC, mely a 19. percben meg is szerezte a vezetést, Schildkraut szöglete után Molnár volt szemfüles (1-0). Alig tíz minutummal később újra egy pontrúgás után talált be a hazai gárda, Hunya fejelt a hálóba (2-0). A 32. percben sikerült szépítenie a lila-fehér fiataloknak, egy szép akció végén Major labdáját Győri Benjámin bólintotta a kapuba (2-1). Fordulás után az utolsó húsz percre fogyott el a fiatalok koncentrációja, Pesuth duplájával néhány perc alatt eldőlt a találkozó, előbb egy jó beadást értékesített, majd egy szöglet után volt eredményes, a végén aztán Molnár és Povázsai is betalált, kialakítva a 6-1-es végeredményt.

Hódmezővásárhelyi FC - Kecskeméti TE 6-1 (2-1) 

Hódmezővásárhely. V: Leél-Őssy (Zahorecz, Bencze)

HFC: Deczki – Molnár B., Tapiska (Barta 46.), Schildkraut (Povázsai, 66.), Hunya, Bata (Hegedűs, 66.), Irmes (Kenderesi 80.), Orosz, Pesuth (Fődi 80.), Zabari, Szabó P. Edző: Antal Krisztián.

KTE II.: Cseh – Kuchta (Vén 46.), Győri Á. (Jászai-Deák 80.), Szalai Sz., Barkóczi, Szamosi – Györgye (Horváth M. 80.), Hatvani, Bellák (Kovács Á. 60.) – Major Sz. (Ádelhardt 80.), Győri B. Vezetőedző: Szabó Tibor

Gól: Molnár B. (19., 79.), Hunya (28.), Pesuth (68., 77.), Povázsai (85.), ill. Győri B. (32.)

Szabó Tibor: – A Hódmezővásárhely pontrúgásaival, illetve egyéni hibáink kihasználásával döntötte el tulajdonképpen a mérkőzést, győzelmükhöz gratulálnunk kell. A legfontosabb az, hogy tanuljunk ezekből a hibákból, az így megszerzett tapasztalatokat kamatoztatva eredménnyé formálva a jövőben.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók