A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Erős kerettel rendelkező Fehérvárt fogadunk

Vasárnap 21:00-kor a Fehérvár FC lesz csapatunk ellenfele a Széktói Stadionban, az OTP Bank Liga 3. fordulóját rendezik már. A piros-kék a héten két válogatott labdarúgót is szerződtettek, így nagyon nehéz találkozóra van kilátás.

A Fehérvár az előző idényben az utolsó körben biztosította be helyét az NB I-ben, nyáron pedig egy új irányvonal mentén kezdték el építeni új, sikeresebb jövőben bízó csapatukat. Bár az első két fordulóban előbb Újpesten (1-2), majd otthon az FTC-től (3-5) is kikaptak, lebecsülni most sem szabad az aktuális ellenfelet. A Ferencváros ellen 0-2-ről felállva fordítani is tudott a Fehérvár, nem mellesleg tele van keretük válogatott labdarúgóval, a héten Tóth Balázs és Kalmár Zsolt személyében ráadásul tovább nőtt a számuk, így lesznek variációs lehetőségei bőven Bartosz Grzelak vezetőedzőnek.

Szabó Istvánnak Nikitscher Tamás kidőlése után Banó-Szabó Bence hosszabb kiesésére is számolnia kell, éppen ezért is volt nagyon fontos, hogy Horváth Krisztofer vissza tudott térni. A Kisvárda elleni 3-1-es siker után érthetően pozitív légkörben zajlott a napi munka, ezt erősítette, hogy a két említett játékoson kívül mindenki egészséges és bevethető lesz vasárnap. Az előző idényben egyszer találkoztunk a „Vidivel” hazai pályán, akkor 2-1-re nyerni tudtunk. Idegenben is ez az eredmény született mindkét alkalommal, egyszer fehérvári, egyszer kecskeméti sikert hozva.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – A két említett játékos leigazolásával még inkább elmondható, hogy gyakorlatilag minden csapatrészben válogatott játékosai vannak a Fehérvárnak. Elég csak Fiola Attilát, Spandler Csabát, az említett Tóth Balázst és Kalmár Zsoltot, Csongvai Áront vagy éppen Schön Szabolcsot említeni, de Kodro és Kastrati is ebbe a kategóriába tartozik például. Már önmagában ez is megmutatja, milyen erősségű klub a Fehérvár. Nem téveszthet meg minket az első két forduló, mert a Ferencváros ellen már megmutatta azért az együttes, hogy mi van benne, hiszen 0-2-ről tudott ellenfelünk fordítani. Meggyőződésem, hogy nagy sanszot szalasztottak el a győzelemre. Nehéz találkozóra számíthatunk, mert több formációt is játszik ellenfelünk, nem is volt teljes hetünk készülni, de nagyon motiváltak vagyunk. Szeretnénk természetesen itthon tartani a pontokat, de maximálisan tisztában vagyunk vele, milyen erős ellenféllel van dolgunk. Sokat fejlődött véleményem szerint a Fehérvár, az eredmény viszont még hiányzik. Nagyon bízom benne, hogy nem Kecskeméten fogják elkapni a fonalat.  

Szurkolói információk

Jegyek, kapunyitás, beléptetés

Elővételben online, a jegymester.hu oldalon folyamatosan lehet jegyet vásárolni. A mérkőzés napján – amennyiben maradnak belépők még – 19:30-kor nyitnak a kapuk és a pénztárak, így arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint időben érkezzenek a gördülékeny beléptetés érdekében akkor is, ha már rendelkeznek belépővel. A kezdésig az Ápoló Klubban is bemelegíthetnek drukkereink, hiszen közvetlenül a stadion mellett található szórakozóhely is nyitva lesz.

A jegyvásárlásnál feltétlen figyeljenek arra drukkereink, hogy melyik kapu és oldal felől közelíthető meg szektoruk, ugyanis csak ennek megfelelően működnek a jegyleolvasók. A hazai szektorokat az 1-es, 2-es („A” lelátó) és 4-es kapu jelöli, utóbbi a városi oldal, a „B” lelátó. A jegyeket nem kell bedugni az automatába, elég csak a vonalkóddal lehúzni a leolvasó előtt. Az online vásárolt jegyeket telefonon keresztül is be lehet mutatni.

Bérlet

A jegyek mellett a bérleteket is folyamatosan áruljuk online, a meccsnapon személyesen is lesz lehetőség kártyát váltani, illetve kártyára cserélni az online megváltott bérletet. A bérletértékesítés és csere a 2-es pénztárban (uszoda parkoló) zajlik majd vasárnap, ugyancsak 19:30-tól. A plasztikkártya nem kötelező, természetesen telefonról is be lehet mutatni. Bérletet idén is érdemes váltani, hiszen az egész évre garantált hely mellett nagyjából a belépők árának a harmadát lehet megspórolni vele.

Jegy- és bérletárak:

"A" lelátó:

Normál jegy: 2.500 forint

Kedvezményes jegy (18 év alatt, 65 év felett): 2.000 forint

Normál bérlet: 30.000 forint

Kedvezményes bérlet (18 év alatt, 65 év felett): 24.000 forint

"B" lelátó:

Normál: 2.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.500 forint

Normál bérlet: 24.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 18.000 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Mindkét lelátóra ingyenes, regisztrációs jeggyel.

Mozgássérült belépő (1-es kapu): 1.500 forint

Fizetési eszközök, tiltott tárgyak

A Széktói Stadion pénztáraiban, illetve a stadion teljes területén csak készpénzzel lehet fizetni. A beléptetés során a kedvezményes jegyeket ellenőrizhetik kollégáink, így mindenképpen legyen egy születési időt igazoló okmány (személyi, jogosítvány, útlevél vagy diákigazolvány) szurkolóinknál. Ennek hiányában a biztonsági személyzet megtagadhatja a belépést az érvényes belépő birtokában is. Aki teheti, érkezzen ezúttal is a tömegközlekedés segítségével. A mérkőzésekre esernyőt továbbra sem lehet behozni, így csapadékos időjárási körülmények esetén esőkabátot hozzanak magukkal drukkereink. A rendőrség utasítására emellett szúró és vágó eszközöket, zászlórudat tilos behozni a létesítménybe.

Vendég szurkolók

A vendégszektorra a „B” lelátó kedvezményei és előírásai érvényesek. A vendégszektor a Csabay Géza körútról érkezve közelíthető meg, parkoló közvetlenül a szektor bejárata mellett, a Kecskeméti Fürdővel szemben található. A vendégszektorba a 3-as kapun keresztül lehet belépni, büfé és mosdók üzemelnek. Fizetni csak készpénzzel lehet. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók