A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Erős Debrecen vendégei leszünk

Szombaton 20:00-os kezdéssel a Debreceni VSC vendégeként folytatódnak számunkra az OTP Bank Liga küzdelmei. A hazai együttes tele van jó nevű, rutinos játékosokkal, de játékosaink már sokszor megmutatták, hogy nem riadnak meg senkitől. 

Az első körben mindkét együttes döntetlent játszott, a mieink hosszú emberhátrány ellenére a Vasas ellen értek el 0-0-os döntetlent, míg a Debrecen Kisvárdáról térhetett haza ponttal úgy, hogy a hajrában kétszer is egyenlíteni tudott. A múltban a hazaiak domináltak otthon ebben a párharcban, hat debreceni sikerre csak egy kecskeméti döntetlen jut, de tavaly ősszel a Magyar Kupában 2-1-re meg tudtuk lepni a Lokit. Ellenfelünknél a nyáron nagyobb mozgás történt, Joao Janeiro személyében új tréner érkezett, emellett a tulajdonosi háttérben is volt átalakulás. Több légiós is érkezett a klubhoz, a héten is még két támadót igazoltak, míg a kapuba Megyei Balázs tért haza külföldről.

– Vezetőedzőként nekem is van sajnos negatív emlékem, 2012-ben kikaptunk Debrecenben 2-1-re. Ugyanúgy, ahogy azzal a mérkőzéssel, úgy a tavaly őszivel sem foglalkozunk. Két egészen más típusú csapat találkozik már, bár azért a miénk jobban egyben maradt. Ott kicserélődött szinte a teljes védelem, a támadószekcióban is voltak változások, ráadásul a harmadik vezetőedző ül azóta a kispadon. Óva intek mindenkit attól, hogy a kupameccsből induljon ki. Úgy látom, hogy nagy terveket szövögetnek Debrecenben, megfelelő a szakmai stáb és a háttér is ehhez kívülről nézve. Óvatosnak kell lennünk, a pont nekünk már siker lenne, de ettől függetlenül nyerni megyünk Debrecenbe, más céllal nem léphetünk pályára. Kellenek a pontok ugyanis ahhoz, hogy a céljainkat elérjük – mondta a meccs kapcsán Szabó István. 

Szurkolói információk

A debreceni klub saját jegyértékesítési rendszerrel rendelkezik, így a Jegymesteren ezúttal nem, de a nagyerdeistadion.hu oldalon lehet majd online venni belépőket elővételben. Szurkolói kártyára, illetve személyes adatok megadására nincs szükség, csak regisztrálni kell ehhez az oldalon egy működő e-mail címmel.

A jegyek elővételben 1500 forintba kerülnek online a mérkőzést megelőző 2. napig, majd onnantól kezdve 2000 forintért vásárolhatóak meg. A helyszínen is lesz vendég pénztár, ott 2500 forintért lehet már megvenni a belépőt, így érdemes előre tervezni. A vendég helyek a D3 és D4-es, rózsaszín szektorokban találhatóak. A pénztár 17:00-kor nyit a mérkőzés napján.

A Nagyerdei Stadionba 6 éves kor alatt ingyenes a belépés, illetve 6-14 éves korig gyermekjegyet lehet váltani a pénztárban, mely 1000 forintba kerül.

A vendégszektor a Nagyerdei körútról közelíthető meg, és a Debreceni Hall rendezvényterén lehet majd parkolni.

Cím: 4032 Debrecen, Nagyerdei Park 12. – Nagyerdei Stadion

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók