A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Elkezdte a munkát a tartalékcsapat is

Megkezdte a felkészülést a 2023/2024-es szezonra tartalékcsapatunk is, Virágh Ferenc szerdán tartotta meg a keretnek az első edzést. Ahogy tavaly, úgy idén is természetesen fiatalok alkotják majd a keretet az átalakuló bajnokságban.

A keretben nagyobb mozgás várható, többen is távoznak, míg lesznek fiatalok, akik ismét az akadémia kötelékéből kapnak bizonyítási lehetőséget, mellettük lehetnek érkezők is. A bajnokság július 30-án rajtol el, addig természetesen az edzések mellett felkészülési meccseket is beiktat majd a szakmai stáb. A stábban egy változás is történt, Nagy Zsolt kapusedző az NB II-es Tiszakécskénél folytatja pályafutását, helyébe Németh Viktor lépett így a felkészülés kezdetén.

Az NB III-as bajnokság versenykiírása megváltozott, idén négy csoportban egyaránt 16 csapat küzd majd a minél jobb helyezés eléréséért. A végleges mezőny és a csoportbeosztás július első felében alakulhat ki.

– Négy edzéssel alapoztuk meg a héten a nyári munkát, pár játékosnak még extra pihenőt is adtunk viszont, hiszen az U19-es bajnokság tovább tartott, ezért ráfért a játékosokra. Jövő héten a dupla edzések mellett edzőmeccsünk is lesz már, amit több is követ majd a rajtig. A csapat fele biztosan változni fog, a 2003-nál idősebb születésű játékosok várhatóan távozni fognak, illetve vannak olyan profi szerződéssel rendelkező fiatalok is, akik elképzelhető, hogy kölcsönben folytathatják, amíg azonban a sorsuk nem dől el, velünk lesznek. Idén is jönnek fel játékosok az utánpótlásból, az U19-es együttesből öt-hat, míg az U17-ből négy játékos csatlakozhat hozzánk. Lesznek érkezők, illetve van három-négy próbázó is, akiknek a sorsa később dőlhet el – mondta Virágh Ferenc vezetőedző.

Felkészülési mérkőzések:

07.01. (szombat): KTE II. – Kelen, 11:00

07.05. (szerda): Dabas – KTE II., 18:00

07.12. (szerda): Albertirsa – KTE II., ?

07.15. (szombat): Körösladány – KTE II., 11:00

07.23. (vasárnap): Dunaföldvár – KTE II., ?

 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók