A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Dunaújvárosban nyertek a tartalékok

Továbbra is jó formában van tartalékcsapatunk a téli felkészülés során, hiszen a fiatalok ezúttal Dunaújvárosban tudtak ismét nyerni.

Virágh Ferenc együttesében a januárban az edzőtáborba is elutazó, Helmich Pál is bekerült, míg az NB I-ben eltiltását töltő Matheus Leoni ugyancsak pályára léphetett. Az első félidőben ugyan még a vendéglátó 2-1-re vezetni tudott, ám csapatunk végül fordított, így 3-2-re megnyerte az összecsapást. Zoltán Rafael duplázott, Leoni pedig szabadrúgásból volt eredményes.

– Jó mérkőzést játszottunk, jó teljesítményt láttam a csapattól. Sok lehetőséget, helyzetet kidolgoztunk, de sokat elrontottunk, olykor könnyelműen tettük ezt. Ez nem tetszett. Nem a mentalitással volt probléma, de a mi helyzetünkben minden gólnak jelentősége van. Az elmúlt négy mérkőzésen összesen kaptunk egy gólt, most viszont kettőt. Ez bosszantó, de még van idő a hibákat javítani. Összességében elégedett vagyok, jó csapat ellen tudtunk nyerni, s ez mindig örömteli – értékelt Virágh Ferenc vezetőedző.

Dunaújváros – Kecskeméti TE II. 2-3 (2-1)

Felkészülési mérkőzés

KTE II.: Cseh – Czenky, Molnár, Szalai Sz., Jászai-Deák, Leoni, Bodor, Hatvani, Helmich, Zoltán, Györgye. Csere: Telek (k), Kovács P., Szamosi, Goretich, Horváth, Balis.

Gólszerzőink: Zoltán 2, Leoni

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók