A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Dr. Filus Andor: Nem feltartott kézzel fogunk pályára lépni

A baon.hu készített podcast beszélgetést klubunk ügyvezetőjével, dr. Filus Andorral, aki a közelgő nemzetközi kupa és bajnoki rajt mellett a Széktói Stadion kapcsán is beszélt a tervezett fejlesztésekről.

Ügyvezetőnk szerint a bajnokság ugyanolyan kemény lesz, mint minden évben, most is azzal a céllal fognak nekivágni, hogy a bennmaradáshoz szükséges pontokat minél gyorsabban összeszedjék, ezt követően lehet merészebb célokat kitűzni. A nemzetközi porondon szeretnének méltó módon helytállni, komolyan veszik a lett FC Riga és az izlandi Vikíngur Reykjavikot is, mint lehetséges ellenfelet. 

Fontos téma emellett a stadionfejlesztés, mellyel továbbra sem szeretne leállni a klub, a megszerezhető források, illetve a munkák ütemezése azonban a pályatest esetében komoly szervezést igényel. Egy dolog biztos, a 6-8 hetes munkálatokat egy megfelelő hosszúságú szünetre kell majd időzíteni, hogy ne kelljen a bajnoki meccseket albérletben rendezi. A nemzetközi kupában más a helyzet, a 2. fordulóban még Kecskeméten rendezhetünk EKL-selejtezőt, ezt követően viszont Szeged lehet a hazai pályánk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók