A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Döntetlennel zártuk az edzőtábort

A szlovéniai edzőtábor zárásaként a másodosztályú Rudar Velenjével találkozott csapatunk Radenciben. A mérkőzésen bár több lila-fehér lehetőséget jegyezhettünk fel, gól végül nem született ezúttal.

Az első játékrész kiegyenlített játékot hozott, főleg mezőnyben gyűrték egymást a csapatok. Az első helyzet a 9. percben alakult ki, Katona beadása után Szabó próbált kapura fordulni az ötös sarkánál, de jobbal a rövid felső mellé lőtt néhány méterről. A 23. percben Katona találhatott volna be, egy jó csel után 16 méterről célozta meg a bal alsót, és nem is tévedett sokat. A Rudar ugyan jól támadott le, de lehetőségük leginkább csak néhány pontrúgásból adódott a 36. percig, amikor egy labdaszerzés után Saramargo tekert kevéssel a kapu fölé ballal. Három minutummal később akár jöhetett volna a kecskeméti válasz is egy hasonló szituációból, ekkor Djuranovics olvasott le egy rossz visszapasszt, majd Nagyot szolgálta ki, ő azonban rosszul fejezte be az akciót, így a labda mellé pattogott.

Szünetben jöttek a cserék, és a játék képe is némileg változott, egyre több kecskeméti helyzet alakult ki idővel. Alig tíz perc elteltével Tóth fejelhetett Sági beadása után, de rosszul ért labdába, majd az 58. percben tiszta helyzetben a kapus kezébe bólintotta a labdát. Továbbra is jöttek a kecskeméti lehetőségek, előbb Vágó bólintott egy szöglet után a hálóőr kezébe, majd alig egy perc múlva Tóth lopott le egy hátra passzt, azonban közelről a kapusba lőtt. Az utolsó percekben is megszülethetett volna még a győztes kecskeméti gól, de Sági nagy bedobása után Pejovics a bal felső mellé csúsztatott, majd egy hasonló szituáció végén a gólvonalról tisztáztak a védők a 87. percben, így maradt a gól nélküli döntetlen.

Csapatunk a lefújás után hazafelé vette az irányt, hétfőtől már otthon folytatódhat a munka.

Rudar Velenje (szlovén 2. osztály) – Kecskeméti TE 0-0 (0-0)

Felkészülési mérkőzés

KTE (1. félidő): Varga - Katona M., Szabó A., Belényesi, Szalai, Zeke - Nagy K., Katona B., Meskhi - Szabó L., Djuranovics.

KTE (2. félidő): Varga - Sági, Szabó A., Belényesi, Pejovics, Grünvald - Buna, Vágó, Szuhodovszki – Katona B., Tóth B.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók