A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Decemberben indul a tavaszi bérletértékesítés

Hamarosan vége az évnek, egyben az idény első felének is, csupán négy mérkőzés maradt hátra. Klubunk erre is tekintettel, már december 1-én elindítja a tavaszi bérletek értékesítését, mely ajándéknak is igazán jó meglepetés lehet a karácsonyfa alá.

A tavaszi bérlet az éves bérlethez hasonlóan minden tétmeccsre, így az OTP Bank Liga és a MOL Magyar Kupa találkozókra is érvényes lesz. Tulajdonosa mindenképpen kedvezményhez jut általa, hiszen a garantált 8 bajnoki találkozót 7 áráért tekintheti meg, ehhez jöhetnek hozzá az esetleges kupameccsek. Kitűnő rangadók várnak ránk tavasszal, hiszen többek közt a Diósgyőr, az Újpest és a Fehérvár is érkezik majd a Széktói Stadionba.  

A bérletek december 1-től a jegymester.hu oldalán folyamatosan megvásárolhatóak lesznek, plasztikkártyákat pedig az utolsó két hazai meccsen a pénztárakban is lehet igényelni még.

Tavaszi bérletek: 

A lelátó:

Normál: 17.500 forint

Kedvezményes (6-18 éves korig, 65 év felett): 14.000 forint 

B lelátó:

Normál: 14.000 forint

Kedvezményes (6-18 éves korig, 65 év felett): 10.500 forint 

Ha már az utolsó két hazai találkozó szóba került, az MTK és a DVSC elleni mérkőzésekre is elindult az online jegyértékesítés! A kék-fehéreket december 2-án (szombaton) 13:00-kor, míg a debrecenieket december 17-én (vasárnap) 13:30-kor fogadjuk. Búcsúzzunk minél többen a 2023-as esztendőtől a Széktóiban! 

Jegyek az MTK ellen! 

Jegyek a DVSC ellen! 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók