A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Debrecenből érkezik új csatárunk

Az NBIII-ban már gólerősségét bizonyító, debreceni kötődésű és nevelésű támadóval bővült a KTE HUFBAU kerete. A 22 esztendős Kerekes Krisztián a DVSC utánpótlásában pallérozódott, de már az NBII-ben is bemutatkozott azóta.

Dr. Filus Andor és Kerekes Krisztián

Kerekes Krisztián gólerőssége korán megmutatkozott, hiszen a DVSC utánpótlásában gyakorlatilag számolatlanul rúgta a gólokat, nem csoda, hogy közben a korosztályos válogatottakban is számítottak rá. A 2016/2017-es szezonban az NBIII-as tartalékok közt is bemutatkozhatott, majd a 2017/2018-as kiírásban Budafokon és Cegléden pallérozódott, az NBII-ben 20 meccsen lépett pályára. Debrecenbe visszatérve a DEAC játékosa lett ezt követően, ismét az NBIII-ban, ahol kirobbanó formában futballozta végig a szezont, 29 tétmeccsen 21 gólt szerzett. 2019 nyarán visszatért a Lokihoz, ahol a tartalékoknál jutott lehetőséghez, de az NBI-es keret tagja volt. Krisztián szerdán csatlakozott a csapathoz, játékával gyorsan meggyőzte a szakmai stábot, s mivel az MLSZ már elfogadta a benyújtott átigazolási dokumentumokat is, így a kis Fradi ellen is pályára léphet akár. 

Új csatárunk a 2020/2021-es szezon végéig érkezik hozzánk kölcsönbe a DVSC-től, és természetesen lila-fehérben is szeretné bizonyítani gólerősségét:

„Szerettem volna váltani egy kicsit Debrecen után, azzal a céllal érkeztem Kecskemétre, hogy jó évet zárjunk, illetve sok gólt lőjek. Mindig van egy szám, amit szezon előtt meghatározok magammal szemben, ezt most így lesz. Tudom, hogy a KTE egy NBI-es múlttal rendelkező klub, nagyon bízom benne, hogy a következő szezonban már NBII-es lesz.”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók