A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Dabason léptek pályára az öregfiúk

Hétvégén Dabason rendezték meg az F5 All Stars Kupát, ahol a KTE öregfiúk csapata is újra összeállt a győzelem reményében. Erős mezőnyben végül a negyeddöntőig jutottak korábbi játékosaink.

A Wellis Sportparkban megrendezett kispályás tornán a KTE a házigazda Dabassal és a Rubeola FC Csömörrel került egy csoportba, ahonnan egy-egy győzelemmel és döntetlennel tudott továbbjutni a Tököli Attilát is soraiban tudó csapatunk. A negyeddöntőben döntetlen után büntetőkkel maradtak alul az öregfiúk, így véget ért számukra a torna.

A KTE kerete: Kovrig Ákos, Kurucsai Milán, Berki Zoltán, Némedi Norbert, Visinka Ede, Koncz Zsolt, Ámann Márk, Fütyű Illés, Csordás Csaba, Tököli Attila. Gyúró: Dóra Tibor

– A tornagyőzelem reményében utaztunk Dabasra, ennek megfelelően igen jó nevekből álló csapat is jött össze, de sajnos büntetőkkel végül kiestünk. Most nem sikerült a szép eredmény, de legalább ismét jól érezhettük magunkat lila-fehérben. Szeretnénk ezt megtenni egy hazai rendezésű tornán is a jövőben, nívós csapatok részvételével, mellyel tovább öregbíthetnénk a klub nevét. Ennek tervezése már zajlik – mondta Berki Zoltán a torna kapcsán.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók