A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Csapatunkat köszöntötték a Városházán

Szerdán állami elismerésekkel kitüntettet kecskeméti kiválóságokat köszöntöttek a kecskeméti Városházán, ahol a kiemelkedő sportsikeréért klubunk is oklevelet kapott.

Csapatunk történelmi sikert ünnepelt, hiszen a 112 éves klub fennállása legjobb eredményét érte el azzal, hogy ezüstérmes lett az NB I.-ben. Újonc csapat ilyen jól még szintén nem szerepelt a magyar élvonalban, korábban egy feljutó sem csapat zárt jobban, mint a harmadik hely.

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét Megyei Jogú Város polgármesterasszonya fogadta a csapatot, megköszönve a város nevében ismét a kiemelkedő eredményeket. Játékosaink és stábtagjaink ezt követően az új látogatóközpontot tudták megnézni, melynek végén a sportsikerek is helyet kaptak, így a 2011-es kupadöntő mellett az FTC elleni bajnoki sikereket is feleleveníthették közösen.

A rövid körút után a díszteremben volt jelenése a társaságnak, ahol egy díszoklevelet is átvehetett dr. Filus Andor ügyvezető, Szabó István vezetőedző, valamint Vágó Levente csapatkapitány a klub nevében.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók