A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Borzai László csatlakozik a stábhoz

A játékoskeret mellett a szakmai stáb is bővül a felkészülési időszak során, Borzai László a jövőben a felnőtt csapatnál is komolyabb szerepet vállalva csatlakozik hozzánk sport coach és mentáltrénerként.

Borzai László másfél éve került kapcsolatba akadémiánkkal, azóta rengeteg fiatal sportolónak igyekezett segíteni a saját szakterületén. Mostantól a felnőtt csapat mellett is ott lesz majd.

–  Tavaly is dolgoztam már egy kicsit együtt a felnőtt csapattal, akkor Szabó Istvánnal gyorsan megtaláltuk a közös hangot és kialakult a kölcsönös szimpátia. Azonos gondolataink vannak ebben a témakörben, most pedig megkaptam a megtisztelő felkérést arra, hogy az NB I-ben komolyabb legyen ez az együttműködés köztem és a csapat között. Szabó István zsigerileg is jól tudja kezelni ezeket az esetleges mentális kihívásokat, a szakmai stábbal nagyon jól felépítették azt a csapategységet, ami sikerre vezetett. Az én feladatom az lesz, hogy ebben minél több segítséget adjak neki. Ez egy összetett munka, ami áll egyéni beszélgetésekből, áll csapatépítő foglalkozásokból és tréningekből is. Ahol szükség lesz rám, ott fogok segíteni – mondta Borzai László.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók