A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Bérletet és ajándéktárgyakat is árulunk az ünnepek előtt

Kevés idő maradt az ünnepekig, sokan ilyenkor már elkezdenek gondolkodni azon, mivel is lepjék meg szeretteiket karácsonyra. Erre is gondolva ajándéktárgyaink mellett tavaszi bérlet is árulunk még idén.

Tavasszal még 9 hazai mérkőzés vár csapatunkra, ebből 4 kiemelt jegykategóriába tartozó lesz, köztük a Ferencváros, a Honvéd, a MOL Fehérvár és az Újpest elleni találkozókkal. Hogy egyetlen meccsről se maradjanak le drukkereink, továbbra is érdemes bérletet váltani, hiszen egy normál mérkőzés ára egyrészt megspórolható, másrészt nem kell már a jegyvásárlással sem foglalkozni ezt követően.

A tavaszi bérletek ára:

Normál: 20.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 10.000 forint

A bérletek online a jegymester.hu oldalon folyamatosan megvásárolhatóak már, plasztik kártyára az így megváltott bérleteket a Széktói Stadionban tudjuk kicserélni. A cserére, bérlet és ajándéktárgy vásárlásra előzetes egyeztetés után tudunk garantáltan lehetőséget biztosítani az ünnepi munkarendre tekintettel. 

A bérletek és ajándéktárgyak (csak mez és kötött sál) kapcsán a +36 20 482 9646-es telefonszámon lehet érdeklődni klubunknál, hétköznap 8-16 óráig. 

Ajándéktárgyak közül lila szurkolói mez és kötött sál vásárolható a Széktói Stadionban a készlet erejéig, a sál 4.000, a mez 12.000 forintba kerül. Pólók, sapkák és egyéb szurkolói relikviák kapcsán továbbra partnerünk, Peller József tudja folyamatosan rögzíteni az igényeket a pellerj65@gmail.com e-mail címen, vagy a +36 30/582-9509 számon.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók