A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Bemutatjuk ellenfelünket: Szentlőrinc SE

Vasárnap 13:30-kor a Szentlőrinc SE lesz a vendégünk a Széktói Stadionban. A tavaly bajnoki címért küzdő együttes jelenleg is a második helyen áll, így igazán párharcra van kilátás.

A baranyai település klubját 1947-ben alapították, egészen 2004-ig a megyei és a járási bajnokságokban szerepeltek. A 2000-es évek elején több átszervezésen is átesett a bajnoki rendszer, hivatalosan azonban csak innentől kezdve szerepeltek gyakorlatilag is a harmadosztályban. 2005 és 2013 között háromszor is megnyerték a Dráva csoportot, illetve háromszor dobogón végeztek, a fellépni azonban egyszer sem bírtak a másodosztályba. Az NBIII. átszervezése során aztán duplán nagy árat fizettek ezért, hiszen pont abban az évben szerepeltek a leggyengébben, így kiestek a megye I-be. A negyedosztályból azonnal visszajutottak a háromcsoportos NBIII-ba, ahol a bennmaradás kiharcolása után stabil középcsapat lettek. A klub éppen tavaly nyár óta éli legszebb korszakát talán, hiszen második helyen zártak a mögöttünk hagyott bajnokságban, ráadásul idén is nagy lelkesedéssel üldözik az éllovas pécsieket.

Baranyai riválisunkkal tavaly találkoztunk először hivatalos meccsen, akkor a Széktóiban először ők nyertek 1-0-ra, Szentlőrincen aztán 1-1-es döntetlen lett a végeredmény.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók