A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Békéscsabán játszik szerdán a tartalékcsapat

Ismét hétközi fordulót rendeznek az NB III. dél-keleti csoportjában, a „kis” KTE a Békéscsaba vendége lesz szerdán. A papírforma ezúttal egyértelműen a hazaiak mellett szól, de nem feltartott kézzel utaznak el a fiatalok.

A Békéscsaba az NB II-ből kiesve az azonnal visszajutást tűzte ki célul, ennek megfelelően is szerepel eddig az Előre, mely mind a négy bajnokiját megnyerte. Ellentétes a mérleg a másik oldalról nézve, hiszen tartalékcsapatunk továbbra is első pontjaira hajt.

Virágh Ferenc, a KTE II. vezetőedzője: – Próbáltuk hasznosan eltölteni a kupaforduló miatti szünetet. Fejlődni szeretnénk, így egy edzőmeccset is játszottunk egy másodosztályú arab csapattal, amit sikerült megnyernünk. Érdekes, hogy amikor nincs tét, akkor felszabadultan futballozunk, de mivel fiatalokról van szó, valahol ez is természetes. A Békéscsaba nagyon erős csapat, azonnal szeretnének visszajutni a másodosztályba, ehhez mérten igen komoly játékoskerettel rendelkezik ellenfelünk, nem véletlen nyeri sorra a meccseket. Még csak a bajnokság elején járunk, de a Békéscsaba lesz a harmadik olyan ellenfelünk, mely az első négyben van jelenleg, ez nem könnyíti meg természetesen a helyzetünket. Valahol érhető így a jelenlegi helyezésünk, de ettől függetlenül kevés gólt szerzünk, amin feltétlenül javítanunk kell. Amennyiben ez sikerülne, úgy a csapat is előrébb lépne. Kicsit előre tekintenék ilyen szempontból már a hétvégére, hiszen akkor majd a Szeged II. lesz a vendégünk hazai pályán, véleményem szerint nekünk ott indul el igazán a bajnokság. Szeretnénk most már pontokat gyűjteni, mert a célunk az, hogy a következő idényben is ebben az osztályban szerepeljünk, illetve adjunk lehetőséget a fejlődésre a fiataloknak és a visszajátszóknak.

A mérkőzés szerdán 17:30-kor kezdődik élőképes közvetítéssel.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók