A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Beharangozó: A PMFC legyőzésével zárkóznánk feljebb

A Kecskeméti TE vasárnap 17:30-kor a PMFC-t fogadja a Széktói Stadionban. Az NBI-es múltra is visszatekintő párharc tétje a középmezőnyhöz való felzárkózás számunkra, míg a vendégek folytatnák jó sorozatukat.

A pécsiek számára nehezen indult a bajnokság, ám a végére egyre inkább kiegyenesedtek, jelenleg is nagyon jó passzban vannak. A 7. helyen álló PMFC már hét meccs óta veretlen, utóbbi öt fellépésükből 3-at megnyertek. Vas László együttese csupán 3 ponttal előz meg minket, így amennyiben megtörnénk szériájukat, biztosan be tudnánk fogni őket. Nem feltartott kézzel érkeznek azonban a vendégek:

„Jó csapatnak tartom ellenfelünket, a szokásos módon készülünk a mérkőzésre. Ki tudunk egészülni a sérülésből visszatérő játékosokkal, így a lehető legtöbbet szeretnénk kihozni magunkból idegenben is. Nem lesz könnyű találkozó, de mindent meg fogunk tenni azért, hogy jól szerepeljünk. Jó formában vagyunk, egész szezonban mérkőzésről mérkőzésre építkeztünk, a fejlődést akartuk elérni csapaton belül, illetve az eredmények terén. Játékban és eredményességben is tudtunk előre lépni, de még van hova fejlődnünk” – mondta a pécsiek trénere.

A Kecskeméti TE makói sikerével bebiztosította helyét a harmadosztályban, bár a kiesőzónától már eddig is tisztes távolságban voltunk. A cél most már az, hogy hátralévő 3 találkozón a lehető legtöbb pontot szerezzük meg, ezáltal minél előkelőbb helyen végezve. A PMFC éppen egy közvetlen rivális, így Szabó Tibor is szeretné győzelemre vezetni csapatát, mely jelenleg 11. helyen áll:

„Előre tekintünk, az utolsó három meccsen szeretnénk olyan eredményeket elérni, hogy minél előrébb végezzünk a tabellán. Egy nagyon jó formában lévő Pécs látogat majd hozzánk, bízom benne, hogy a tradíciókhoz méltóan tudunk játszani. Egy agresszívan támadó és védekező csapatról beszélünk, akiknek sok fiatal és gyors játékosuk van, kiegészülve rutinosabbakkal is. Egy jó párharc lesz, fegyelmezett futballal, illetve jó mentalitással azonban mi is meg tudjuk nyerni a meccset.”

A találkozó 17:30-kor kezdődik a Széktói Stadionban, ahol ezúttal a vendég drukkereknek külön szektort biztosítunk. A belépők egységesen 500 forintba kerülnek, a 14 éven aluliaknak ingyenes a belépés. A találkozóval a KTE TV második adásában is bővebben foglalkoztunk:

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók