A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Banó-Szabó Bence hosszabb időre dőlt ki

Nikitscher Tamás után sajnos egy újabb játékosunk dőlt ki hosszabb időre sérülés miatt, Banó-Szabó Bence hónapokat lesz kénytelen kihagyni. 

Középpályásunk még a Riga elleni első Ekl-selejtezőn szenvedett combsérülést, melyet követően a félidőben le is kellett cserélni, azóta nem is tudott pályára lépni. Az orvosi vizsgálatok után játékosunk az egészségügyi és szakmai stábbal egyeztetve a műtéti beavatkozás mellett döntött, amit az ezekre a sérülésekre szakosodott finn specialista, Lasse Lempainen végzett el Turkuban a hét folyamán. Saját nevelésű játékosunk a körülményekhez képest jól van, most már arra fókuszál, hogy minél előbb és minél jobb állapotban térhessen vissza a pályára.

– Jól vagyok a helyzethez képest. Elviselhető fájdalmaim még vannak, de rendkívül profi ellátásban volt részem Finnországban. Világszínvonalú szakemberre voltam bízva, aki topligás játékosok sorával foglalkozott már. Mostanra hazaértem, egyelőre még mankóval közlekedek, illetve jobbára fekszem, de két hét múlva fokozatosan kezdhetem a gyógytornát és az edzéseket. A sérülésem első napjától kezdve úgy tekintek erre a helyzetre, hogy ez most egy külön út számomra, amit pozitívan fogok fel, ebből a helyzetből is próbálok még erősebben visszatérni. Azokba a hónapokba, amik most kimaradnak, olyan munkát szeretnék beletenni, ami utána majd visszaköszön a pályán. Sok jó tanácsot kaptam kint most is a jövőre nézve, amik a külön edzések és a prevenció kapcsán hasznosak lehetnek. Jó volt látni a Kisvárda ellen kívülről is a csapatot, hiszen akkor még itthon voltam. Látszik, hogy mennyire jó a csapatszellem, mert a műtét után mindenki érdeklődött valamilyen formában, hogy mi van velem. Rengeteg jó kívánságot kaptam, örülök, hogy ennek a csapatnak a része lehetek. Minden meccsen ott leszek, amin csak tudok, biztos vagyok benne, hogy a fiúk képesek lesznek ezután is arra, hogy boldogsággal töltsék el a kecskeméti szurkolók szívét – mondta Banó-Szabó Bence.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók