A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Az MTK vendégei leszünk szombaton

Az OTP Bank Liga 4. fordulójában csapatunk az MTK Budapest vendégeként lép pályára szombaton. A két együttes nyolc esztendő után vív újra tétmérkőzést.

Az MTK nyáron jutott fel az élvonalba egy év kihagyást követően, így újoncként szerepel a mezőnyben. A kék-fehérek egyelőre nem tudtak nyerni, de rendre szoros találkozókat vívtak, a Paks (1-1) és a Kisvárda (0-0) ellen döntetlen játszottak otthon, míg Zalaegerszegen (1-2) pont nélkül maradtak. Horváth Dávid csapata tele van rutinos, meccseket eldönteni képes játékosokkal, elég csak Bognár István, Németh Krisztián, Stieber Zoltán nevét említeni.

Szabó István variációs lehetőségei a héten bővültek, hiszen a szombati találkozón már Zsótér Donát is bevethető lesz. Kecskeméti oldalon a Kisvárda (3-1) és a Fehérvár (1-0) legyőzése után érthetően pozitív a hangulat, a fő cél az, hogy sikerüljön átmenteni a jó hazai formát idegenbe is. A két együttes nyolc éve nem találkozott az élvonalban, korábban 12 meccsen négy döntetlen mellett négy-négy sikernek örülhettek a felek.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Közhelynek számít, de tényleg nem tudok mást mondani, minthogy most is csak a következő meccsre koncentrálunk. Jelenleg az MTK-ra. El kell mondani ellenfelünkről, hogy nyáron csak rutinos, NB I-es játékosokat igazoltak. Elég csak Demjén Patrikot említeni, akit válogatott kerettagként vásároltak ki, ott egy Kádár Tamás, Hej Viktor, Nemanja Antonov is. És akkor még nem beszéltünk a már meglévő játékosaikról, hiszen Bognár István, Stieber Zoltán vagy Németh Krisztián például egy-egy villanással el tud dönteni egy mérkőzést. Egy nagyszerű kis stadionban, valóságos katlanban fogunk pályára lépni. Hiányzik már, hogy teljes hetet tudjunk dolgozni, hiszen megint egy nappal kevesebb áll a rendelkezésünkre, de ez nem panasz, csupán tény. Szeretnénk az MTK-tól is pontot, pontokat elhozni, a játékosaim ilyen szempontból nagyon motiváltak, a jó hangulat pedig nálunk mindig adott ehhez. Számomra kicsit meglepő, hogy más stílust választott az MTK, hiszen három védővel játszanak. Nem is nagyon emlékszem, mikor volt erre példa korábban. Erre mindenképpen készülnünk kell. A saját stílusunkon nem nagyon szeretnénk változtatni, de nagyon nehéz találkozóra van kilátás. Sok jól passzoló, kreatív játékosa van az MTK- nak, így nem is téveszt meg az minket, hogy eddig még nem nyert ellenfelünk. Két döntetlen van ebben, olyan mérkőzéseken, melyeken sokat birtokolták a labdát, jól játszottak, több helyzetük is adódott, győzelmi esélyük is lehetett volna.

Szurkolói információk

Klubkártyára és adatok megadása nem szükséges a találkozóra, elővételben már online zajlik is a jegyértékesítés. Az MTK saját jegyvásárlási felülettel rendelkezik, így ezúttal a https://mtkbudapest.jegy.hu/ oldalon lehet beszerezni a belépőket. Ebben a formában 10 százalék kedvezményre is jogosultak a jegyvásárlók.

A vendég drukkerek a V1, V2, V3, V4 szektorokba vehetnek belépőt, a belépési pont a 3-as kapun (Sport utca- Százados utca sarka) keresztül fog történni az Új Hidegkuti Nándor Stadionba. Amennyiben a vendégszektoros jegyek elővételben elfogynak, további vendégjegyek értékesítésére nincs lehetőség, ez esetben a hazai klub nem nyit vendégpénztárt a mérkőzés napján és nem is tud beengedni több vendégszurkolót a stadionba, más szektorba szóló, érvényes belépőjegy birtokában sem.

Amennyiben nem kerül értékesítésre minden vendégszektorba szóló jegy, a mérkőzés napján a pénztár 14:45 órakor nyit. Készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőség közül is tudnak választani a szurkolók. Kapunyitás 15:45-kor lesz.

Az MTK több kedvezményes jegykategóriát is biztosít. Díjmentes jegyek esetén regisztrációs jegyet kell váltani, míg a kedvezményes belépőkhöz feltétlen legyen drukkereinknél valamilyen igazoláshoz megfelelő, fényképes igazolvány is.

Parkolni a környező utcákban, a KRESZ szabályainak megfelelően lehet, hétvégén díjmentesen. A parkolóhelyek korlátozott száma miatt javasolják, hogy a vendégszurkolók tömegközlekedési eszközök igénybevételével érkezzenek a stadionhoz.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók