A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Az amatőr válogatott munkáját segítettük

A Bács-Kiskun vármegyei amatőr válogatott kedd este a kecskeméti Széktói Stadionban tartotta meg utolsó összetartását, hétvégén már Gyulán következik a Területi Amatőrválogatottak Országos Nagypályás Tornája (TAVONT), melynek tétje a négyes döntőbe jutás számukra. Az MLSZ BKMI és a Vanó Sándor vezetőedző kérésének eleget téve, klubunk is segítette a válogatott felkészülését. 

Az amatőr válogatott szombaton U19-es, kedden pedig NB III.-as együttesünkkel csapott össze. Jó iramú, hasznos találkozókat vívtak a csapatok, szombaton 3-2-re, kedd este pedig 1-0-ra nyertek fiataljaink az egyaránt 3x30 perces meccseken. 

Kecskeméti TE II. – Bács-Kiskun vármegyei amatőr válogatott 1-0 (1-0) 

KTE II.: Cseh – Szalai Sz., Szamosi, Molnár M., Czenky, Hatvani, Györgye, Kovács P., Ruzsa, Goretich, Horváth M. Csere: Bálint, Jászai-Deák, Balis, Kárpáti, Majoros. Vezetőedző: Virágh Ferenc 

Bács-Kiskun: Lengyel P. – Lajkó, Plichta, Rideg, Barkóczi, Szabó Sz., Baladin, Lengyel Sz., Halasi, Gavula, Farkas B. Csere: Ámann (k), Csiki, Knap, Gémesi, Papp D., Orlov L. Vezetőedző: Vanó Sándor 

Gól: Hatvani (45.)

Virágh Ferenc: – Reméljük, hogy segíteni tudtunk a válogatottnak a felkészülésben, sok sikert kívánunk nekik a tornához! Mi vasárnap még bajnokit játszottunk, de ahhoz képest elégedett voltam a látottakkal. Az őszi szezon végén egy felszabadult, jó játékot tudtunk nyújtani, a mérkőzés elérte a célját. 

 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók