A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A Tiszaföldvárt is legyőzte a tartalék

NB III-as csapatunk szerdán két felkészülési mérkőzést is játszott, előbb a fővárosban a III. Kerület ellen nyertek 1-0-ra, majd hazai pályán a Tiszaföldvárt is legyőzték 2-0-ra. 

A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei I. osztályban szereplő Tiszaföldvár ellen gyakorlatilag U19-es fiatalok léptek csak pályára. Az első félidőben Balis szabadrúgásával szerzett vezetést csapatunk, majd a másodikban Kárpáti egyéni alakítása újabb gólt eredményezett, ezzel alakult ki a 2-0-os végeredmény.

– Nagyon örülök, mert a fiatalokkal teletűzdelt csapat remekül teljesítette a saját bajnokságát vezető rivális ellen. Hét 2006-os játékossal a kezdőben, bátran és jó iramban játszottunk. Jó csapat ellen tudtunk stabilak maradni, főleg ez volt a fontos. A második játékrészben nagyobb nyomás volt rajtunk, olykor a szerencse, de sokszor az akarat, szenvedély nyújtott segítséget. Több olyan játékos szerepet kapott, akinek ez volt élete első felnőtt mérkőzése. Elégedett voltam a teljesítménnyel. Sok sikert kívánok a Tiszaföldvár csapatának – értékelt Virágh Ferenc vezetőedző. 

Kecskeméti TE II. – Tiszaföldvár 2-0 (1-0)

Felkészülési mérkőzés

KTE II.: Telek – Horváth A., Balla, Fazekas, Ruzsa, Varga B., Tóth L., Kovács P., Horváth Á., Balis, Kárpáti. Csere: Péter, Fodor, Virágh

Gól: Balis, Kárpáti

A tartalékok szombaton 11:00-kor Dunaújvárosban lépnek pályára legközelebb.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók