A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A tavalyi dobogóst fogadják a tartalékok szombaton

Az NB III. dél-keleti csoport 4. fordulójában hazai pályán folytatja szereplését a Kecskeméti TE II. Virágh Ferenc együttese a tavalyi dobogóst, az ESMTK-t fogadja majd a Műkertvárosi Sportcentrumban.

A szerencsével eddig hadilábon álltak a fiatalok, hiszen a három eddigi fellépésükből kettőt is 1-0-ra veszítettek el. Idegenben a Honvéd, illetve a BKV Előre is jobb helyzetkihasználásával tudott minimális előnyt és három pontot szerezni. Hazai pályán a Dabassal találkozott korábban a „kis” KTE, akkor hátrányból fordítva nyertek 3-1-re a vendégek.

Az ESMTK az előző szezonban bronzérmes lett a közép csoportban, így a két együttesnek friss emlékei is vannak egymásról. Akkor Kecskeméten 1-1-es döntetlent született, Pesterzsébeten azonban a hazaiak 3-0-ra tudtak nyerni. Az ESMTK első három meccsét otthon játszhatta, a Cegléd és a Monor ellen is 2-2 lett a végeredmény, míg a Pénzügyőrt 2-0-ra legyőzték.

– Most is keményen dolgozunk, extra motivációt ad a munkához az is, hogy szeretnénk megszerezni első pontunkat, pontjainkat a bajnokságban. A játékkal nagy általánosságban véve eddig elégedett voltam, de nem tudjuk feltenni egyelőre az i-re a pontot. Egy gólt szereztünk, ami nagyon kevés, főleg annak tükrében, hogy mennyi lehetőségünk volt az első három körben. Az ESMTK ellen sem feltartott kézzel fogunk kimenni a pályára. Tisztában vagyunk vele, hogy jó játékosállománya van ellenfelünknek, fizikálisan erősek, de igyekszünk megoldani a feladatot, illetve kapott gól nélkül zárni a találkozót – mondta Virágh Ferenc vezetőedző.

A mérkőzés szombaton 11:00-kor kezdődik a Műkertvárosi Sportcentrumban, a belépés díjtalan.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók