A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A Mizsepack Kft.-vel bővült támogatóink köre

A szezon végeztével is be tudunk számolni jó hírekről, hiszen újabb támogató csatlakozott klubunkhoz, a Mizsepack Kft. is csatlakozott hozzánk.

A Mizsepack Kft. Magyarország egyik kiemelkedő csomagolóanyag gyártó nyomdája, ahol három üzletág (műbél felülnyomás és konfekcionálás, öntapadó címke, fólia címke) tevékenysége alapján, közel 4 milliárd forintos forgalmat elérve, 104 főt foglalkoztat. Büszkék arra, hogy piacvezető vállalkozásuk a térség egyik meghatározó foglalkoztatója. Elkötelezettek a fenntartható működés és a magyar beszállítói háttér kialakításában. Lajosmizsei vállalkozásként támogatják a város és a térség kulturális, nevelési célú, valamint sport rendezvényeit.

– Nagyon szimpatikus csapat felépítést ismertünk meg, nincsenek sztárok, mindenki csapatként gondolkodik, sok hasonlóságot mutat a klub és cégünk működése – mondta Csuthi Béla, a Mizsepack Kft. ügyvezető igazgatója. – Mottónk, hogy „megfontolt döntések alapján, alacsonyan tartott költségekkel hosszútávon eredményes vállalkozást működtetni!” Cégünk már a korábbi NB I-es időszakban is aktív támogató volt és az akkori vezetés felé kinyilatkoztuk, hogy amíg a csapat az első osztályban szerepel, addig támogatni fogjuk. Most, hogy ismét feljutott a KTE a legfelső osztályba és tapinthatóvá vált, hogy bent is marad, nem volt kérdés, hogy újra a támogatók közé lépjünk. Az együttműködés sokrétű, hiszen a támogatás egyrészt egyfajta társadalmi felelősség vállalás, másrészt mi is kapunk cserébe, mert minden héten szerepel cégünk a televízióban, emellett egyéb előnyöket is magával hordoz, hiszen ahogyan a legtöbb élsportban, úgy a futballnál is társadalmi esemény egy-egy mérkőzés. Stabil NB I-es szereplést várunk, hiszen Kecskemét sportszerető közönsége megérdemel egy színvonalas első osztályú futball csapatot. Ugyanezt az alázatos és szép játékot várjuk, amit Szabó István vezetésével játszanak, hiszen szemet gyönyörködtető, ahogyan a sok passzos futballt játssza a csapat, valamint jó látni, hogy senkitől nem ijednek meg a pályán – tette hozzá a várakozások kapcsán Csuthi Béla.

Klubunk ügyvezetője, dr. Filus Andor örül annak, hogy egy újabb korábbi támogató értékeli azt a munkát, ami a KTE-nél zajlik:

– Büszkék vagyunk rá, hogy a régióból egy újabb komoly és erős cég döntött úgy, hogy csatlakozik hozzánk. A filozófiánk nem változott, Kecskeméten továbbra is egy olyan klubot szeretnénk tovább építeni, mely sok örömet okoz a szurkolóknak, valamint értéket ad a magyar futballnak azáltal, hogy főleg fiatal magyar labdarúgókra épít. Annak kifejezetten örülök, hogy egy korábbi szponzort sikerült megnyernünk, aki szívügyének tekinti a Kecskeméti TE sorsát – mondta dr. Filus Andor.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók