A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A Kisvárda ellen kezdjük a bajnokságot hétfő este

Hétfő este elrajtol csapatunk számára az OTP Bank Liga 2023/2024-es szezonja. Ott folytatjuk gyakorlatilag, ahol abbahagytuk, hiszen ahogy az előző idény utolsó bajnokiján, úgy most is a Kisvárda lesz az ellenfelünk a Széktói Stadionban. Nem lenne ellenünkre, ha az eredmény is ismételné magát.

Az első fordulóban csapatunk még nem lépett pályára, ugyanis az FTC elleni idegenbeli találkozó végül halasztásra került. Most rajtol tulajdonképpen a bajnokság Szabó István csapatának, méghozzá az ellen a Kisvárda ellen, mely a nyitányon idegenben verte meg 2-0-ra a ZTE-t. Milos Kruscsics csapata nyáron némileg átalakult, de nem lett gyengébb, ezt már az első találkozó is megmutatta. A rutinos, válogatott légiósok továbbra is adott kisvárdai oldalon, elég csak az első körben duplázó Jasmin Mecanovic-ra, vagy Rafal Makowskira és Danijel Petkovic-ra gondolni. Formálódik a KTE is, mert bár Nikitscher Tamás és Banó-Szabó Bence játékára legutóbb nem számíthatott Szabó István, Horváth Krisztofer visszatért, így hétfőn akár már be is vetheti a szakmai stáb, ha úgy látják, hogy azonnal segíteni tud.

A két együttes tavaly háromszor találkozott, kétszer is Kecskeméten, egy 3-3-as döntetlent mellett az utolsó körben 1-0-ra nyertünk hazai pályán, ezt most is aláírnánk természetesen. A kisvárdai meccsen is sikerült begyűjtenünk akkor a három pontot, ugyancsak 1-0-os különbséggel. Könnyű mérkőzésre a rigai túlóra tükrében most sem számíthatunk.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – A csütörtöki meccs után az adatok azt mutatják, hogy ez a találkozó nem múlt el nyomtalanul, van olyan játékosom, aki több mint 15 kilométert futott Rigában. Ebben a szűk három napban tehát főleg a regenerációra, illetve a taktikai felkészülésre van lehetőség, hiszen pénteken hajnalban értünk haza. Nem azért edzettünk ugyanakkor nyáron sokat, illetve voltunk edzőtáborban, hogy kibúvókat keressünk, bele kell állni ebbe a meccsbe is. A Kisvárda nagyon erős csapat, idegenben is megmutatták az előző körben ezt, amikor 2-0-ra legyőzték a Zalaegerszeget. A nyáron is figyeltem a felkészülésüket, nagyon erős csapatokat is meg tudtak verni. Némileg új a stílusuk is, amit a tavasz végén azért már alkalmazott kollégám. Frissítésre van most főleg szükségünk, meg kell találnunk azokat a játékosokat, akik megalkuvás nélkül, a tavalyi stílusban tudnak futballozni hétfőn. Bízom benne, hogy sikeresen kezdjük az új bajnokságot.

Szurkolói információk

Elővételben online, a jegymester.hu oldalon folyamatosan lehet jegyet vásárolni. A mérkőzés napján – amennyiben maradnak belépők még – 18:30-kor nyitnak a kapuk és a pénztárak, így arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint időben érkezzenek a gördülékeny beléptetés érdekében akkor is, ha már rendelkeznek belépővel. A kezdésig az Ápoló Klubban is bemelegíthetnek drukkereink, hiszen közvetlenül a stadion mellett található szórakozóhely is nyitva lesz.

A jegyvásárlásnál feltétlen figyeljenek arra drukkereink, hogy melyik kapu és oldal felől közelíthető meg szektoruk, ugyanis csak ennek megfelelően működnek a jegyleolvasók. A hazai szektorokat az 1-es, 2-es („A” lelátó) és 4-es kapu jelöli, utóbbi a városi oldal, a „B” lelátó. A jegyeket nem kell bedugni az automatába, elég csak a vonalkóddal lehúzni a leolvasó előtt. Az online vásárolt jegyeket telefonon keresztül is be lehet mutatni.

Bérlet

A jegyek mellett a bérleteket is folyamatosan áruljuk online, hétfőn személyesen is lesz lehetőség kártyát váltani, illetve kártyára cserélni az online megváltott bérletet. A bérletértékesítés és csere a 2-es pénztárban (uszoda parkoló) zajlik majd hétfőn, ugyancsak 18:30-tól. A plasztikkártya nem kötelező, természetesen telefonról is be lehet mutatni. Bérletet idén is érdemes váltani, hiszen az egész évre garantált hely mellett nagyjából a belépők árának a harmadát lehet megspórolni vele.

Jegy- és bérletárak:

"A" lelátó:

Normál jegy: 2.500 forint

Kedvezményes jegy (18 év alatt, 65 év felett): 2.000 forint

Normál bérlet: 30.000 forint

Kedvezményes bérlet (18 év alatt, 65 év felett): 24.000 forint

"B" lelátó:

Normál: 2.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.500 forint

Normál bérlet: 24.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 18.000 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Mindkét lelátóra ingyenes, regisztrációs jeggyel.

Mozgássérült belépő (1-es kapu): 1.500 forint

A Széktói Stadion pénztáraiban, illetve a stadion teljes területén csak készpénzzel lehet fizetni. A beléptetés során a kedvezményes jegyeket ellenőrizhetik kollégáink, így mindenképpen legyen egy születési időt igazoló okmány (személyi, jogosítvány, útlevél vagy diákigazolvány) szurkolóinknál. Ennek hiányában a biztonsági személyzet megtagadhatja a belépést az érvényes belépő birtokában is. Aki teheti, érkezzen ezúttal is a tömegközlekedés segítségével.

Vendég szurkolók

A vendégszektor az „A” lelátóhoz tartozik, így az arra érvényes jegyárak, kedvezmények és előírások érvényesek a vendég drukkerekre. A vendégszektor a Csabay Géza körútról érkezve közelíthető meg, parkoló közvetlenül a szektor bejárata mellett, a Kecskeméti Fürdővel szemben található. A vendégszektorba a 3-as kapun keresztül lehet belépni, büfé és mosdók üzemelnek. Fizetni csak készpénzzel lehet. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók