A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A három pont a cél a Mezőkövesd ellen

Vasárnap 14:05-kor a Mezőkövesdet fogadjuk hazai környezetben, a tét pedig a biztos bennmaradás kiharcolása már, amihez mindenképpen három pontot kell szerezni.

A Mezőkövesd helyzete igen nehéz már a bajnokságban, hiszen riválisunk a tabella utolsó helyén áll, ha nem nyer, akkor biztosan kiesik az élvonalból. Nincs jó passzban az utóbbi fordulókban ellenfelünk, hiszen 0-12-es gólkülönbséggel három vereséget számol zsinórban, legutóbb a PAFC nyert ellenük 4-0-ra.

Kecskeméti oldalon a három pont megszerzése sokat érne, mert azzal a bennmaradást is bebiztosítaná csapatunk. Pozitív, hogy három eltiltott, Májer Milán, Vágó Levente és Varga Bence is újra bevethető, Nikitscher Tamás pedig Debrecenben visszatérhetett a pályára. Vezetőedzőnk elmondta, szeretnék saját kezükbe venni sorsukat és megszerezni a szükséges pontokat vasárnap.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Nyáron a legelső szempont volt, amit el is várhattunk ettől a csapattól, hogy elérjük bennmaradást. Erről sokat beszélgettünk a játékosokkal is, szeretnénk itthon tartani a pontokat. A Mezőkövesd játékoskerete helyezéstől függetlenül erős, ezt korábban is többször elmondtam. Ezt mi is megtapasztalhattuk, hiszen sokszor borsot tudtak törni az orrunk alá egy időszakban, de tavasszal jó játékkal tudtuk megverni őket. Szeretnénk most is három ponttal kiszolgálni a közönségünket. Nagyon fontosak számunkra, mert véleményem szerint a miénk a legjobb szurkolótábor. Akár nyerünk, akár veszítünk, mindig mellettünk állnak, mindig érezzük a pozitív energiákat. Ezt viszonozni szeretnénk. Nagyon fontos a belső motiváció is, akár a stábról, akár a játékosokról van szó, hiszen itt minden meccsre úgy kell felkészülni, hogy ez meglegyen. Ha most is meglesz, akkor emelt fővel jöhetünk le a pályáról.

Jegyek, kapunyitás, beléptetés

Elővételben online, a jegymester.hu oldalon folyamatosan lehet jegyet vásárolni. A mérkőzés napján 12:35-kor nyitnak a kapuk és a pénztárak, így arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint időben érkezzenek a gördülékeny beléptetés érdekében akkor is, ha már rendelkeznek belépővel.

Jegyeket a helyszínen bármelyik pénztárban bármelyik lelátóra lehet vásárolni (például a 2-es pénztárban is meg lehet venni a városi oldalra szóló belépőt), de a jegyvásárlásnál feltétlen figyeljenek arra drukkereink, hogy melyik kapu és oldal felől közelíthető meg szektoruk, ugyanis csak ennek megfelelően működnek a jegyleolvasók. A hazai szektorokat az 1-es, 2-es („A” lelátó) és 4-es kapu jelöli, utóbbi a városi oldal, a „B” lelátó. A jegyeket nem kell bedugni az automatába, elég csak a vonalkóddal lehúzni a leolvasó előtt. Az online vásárolt jegyeket telefonon keresztül is be lehet mutatni.

Jegyárak:

"A" lelátó:

Normál jegy: 2.500 forint

Kedvezményes jegy (18 év alatt, 65 év felett): 2.000 forint

"B" lelátó:

Normál: 2.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.500 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Mindkét lelátóra ingyenes, regisztrációs jegyet a pénztárban kell kérni.

Mozgássérült belépő (1-es kapu): 1.500 forint

Fizetési eszközök, tiltott tárgyak

A Széktói Stadionban alapvetően készpénzzel lehet fizetni, de a 2-es és 4-es pénztárakban a belépőket bankkártyával is meg lehet már venni. A 2-es pénztárban ez igaz a bérletekre is. A városi oldalon teljes egészében működik a kártyás fizetési lehetőség.

A mérkőzés folyamán ajándéktárgyak vásárlására is van lehetőség, azonban csak készpénzes formában.

A beléptetés során a kedvezményes jegyeket ellenőrizhetik kollégáink, így mindenképpen legyen egy születési időt igazoló okmány (személyi, jogosítvány, útlevél vagy diákigazolvány) szurkolóinknál. Ennek hiányában a biztonsági személyzet megtagadhatja a belépést az érvényes belépő birtokában is.

Aki teheti, érkezzen ezúttal is a tömegközlekedés segítségével.

A mérkőzésekre esernyőt továbbra sem lehet behozni, így csapadékos időjárási körülmények esetén esőkabátot hozzanak magukkal drukkereink. A rendőrség utasítására emellett szúró és vágó eszközöket tilos behozni a létesítménybe, ahogy pirotechnikai eszközöket is.

Vendég szurkolók

A vendégszektorra a „B” lelátó jegyárai, kedvezményei és előírásai érvényesek. A vendégszektor a Csabay Géza körútról érkezve közelíthető meg, parkoló közvetlenül a szektor bejárata mellett, a Kecskeméti Fürdővel szemben található. A vendégszektorba a 3-as kapun keresztül lehet belépni, büfé és mosdók üzemelnek. Fizetni csak készpénzzel tudnak a helyszínen a vendég szurkolók.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók