A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A hajrában veszített értékes pontokat tartalékcsapatunk

Szombaton az NB III. dél-keleti csoport 7. fordulójában tartalékcsapatunk a Körösladány vendége volt. Virágh Ferenc együttese nagyon közel állt első győzelméhez, hiszen még a 87. percben is vezettek a fiatalok, ám a hazaiak a hajrában fordítottak.

Az ezúttal is túlkoros nélkül felálló gárda nagyon jól kezdett, hiszen már az 5. percben a hazai kapuban volt a labda, Artner Dávid húzott befelé balról, majd 18 méterről kilőtte a hosszú felsőt (0-1). Sokáig nem tartott azonban a vendég előny, hiszen a 16. percben Wéber révén egalizált a hazai gárda, aki egyedül érkezett a hosszú oldalon egy szögletre (1-1). Szünetig úgy tűnt, nem változik az állás, ám az utolsó pillanatokban Szamosi fejelt gólt Artner sarokrúgásából (1-2). A második félidőben sokáig nem változott az állás, és szinte már a kezében volt a három pont a fiataloknak, amikor a 87. percben egy félpályán eladott labdából jól fordult a Körösladány, és Wéber újra eredményes volt (2-2). A csalódottság a 94. percben lett még nagyobb, ekkor ugyanis ismét egy szögletet lőtt középre a hazai gárda, ami középen megcsúszott, de a hosszún érkező Sorin valahogy a hálóba kotorta a játékszert (3-2). Hiába vezetett így a 87. percig csapatunk, mégis pont nélkül maradt.

Körösladányi MSK – Kecskeméti TE II. 3-2 (1-2)

Körösladány. V: Németh G. (Aczél, Szabó R.)

KMSK: Kertész – Sorin, Wéber, Bakk (Krajcsó 46.), Csicsely (Sztankó 46.), Farkas J. (Szabó L. 65.), Zelenyánszki, Papp Zs., Rajsli (Ruzsa 65.), Talpalló, Malkócs (Kisari 78.). Vezetőedző: Ekker Attila

KTE II.: Cseh – Jászai-Deák, Hatvani, Horváth M. (Majoros 52.), Artner (Fődi 67.), Ladányi, Kovács K., Szamosi (Horváth Á. 80.), Szalai Sz., Györgye, Molnár M. Vezetőedző: Virágh Ferenc

Gól: Wéber (16., 87.), Sorin (94.) ill. Artner (5.), Szamosi (44.)

Virágh Ferenc: – Nagyon csalódottak vagyunk, hiszen a 87. percig győzelemre álltunk. Sajnos nem bírtuk el azt a nagy nyomást, ami a második félidő végére ránk nehezedett már. Folyamatosan jöttek a szabadrúgások és a szögletek a kapunk előteréből. Véleményünk szerint egy büntető elmaradt, illetve azt sem értettük, miért csak akkor engedték vissza ápolásban részesülő játékosunkat a pályára, amikor ellenfelünk befejezte akcióját. Hozzá kell tenni, akár le is zárhattuk volna korábban már a meccset, de egyelőre nem tudunk élni az ilyen lehetőségekkel.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók