A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

A bajnok cím fő várományosát fogadják a tartalékok

Az NB III. dél-keleti csoport 20. fordulójában az éllovas Békéscsabát fogadja tartalékcsapatunk a Műkertvárosi Sportcentrumban. Az esélyek a vendégek mellett szólnak ugyan, de a fiatalok most sem feltartott kézzel szeretnének pályára lépni.

A Békéscsaba tavaly esett ki az NB II-ből, de már akkor kimondott célja volt az Előrének, hogy azonnal vissza is jusson. Ez idén sem egyszerű feladat, hiszen a négy NB III-as csoport bajnoka még egymással vív osztályozót sorsolás után, így csak ketten juthatnak fel. A Békéscsaba a bajnoki cím felé megállíthatatlanul robog, Csató Sándor együttese 19 bajnokiból 17-et megnyert, csupán egy döntetlen és vereség csúszott be eddig. Jó formában is van a Békéscsaba, hiszen utóbbi öt meccsét megnyerte. Nem fiataljaink számítanak a mérkőzés esélyesének, de egy héttel ezelőtt – igaz, visszajátszókkal is megerősítve – szoros meccset játszottak a második ESMTK otthonában. Erre alapozhatnak most is, ősszel egyébként 3-0-ra nyert az Előre. 

– A harmadosztály egyik, ha nem a legjobb csapata látogat hozzánk, ez nem kérdés. Több játékosukkal is volt szerencsém együtt dolgozni korábban, így próbáltam az általánosnál is több segítséget adni a csapatomnak a felkészülés során. Egy dolog biztos, küzdeni fogunk végig. Szeretnénk megnehezíteni a Békéscsaba dolgát – mondta Virágh Ferenc, a KTE II. vezetőedzője.

A mérkőzés vasárnap 11:00-kor kezdődik a Műkertvárosi Sportcentrumban, a belépés ingyenes.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók