A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Nem bírtak a Monorral a tartalékok

Az NB III. dél-keleti csoport 27. fordulójában a Monor vendége volt tartalékcsapatunk. A hazaiak gyorsan vezetést szereztek, ami végül döntőnek bizonyult.

Virágh Ferenc együttesének nem volt könnyű dolga, hiszen visszajátszókkal nem számolhatott, ráadásul a fiatalok közül Polyák Kristóf és Artner Dávid is megsérült, így csak Kovács Kolos lépett pályára az NB I-es keretből.  Noha Papp góljával a Monor gyorsan előnybe került, ezt követően kiegyenlített mérkőzés zajlott a pályán, az egyenlítésre is akadt esélye a fiataloknak. Ez végül nem jött össze, majd a hajrában egy újabb hazai góllal ki is alakult a 2-0-os végeredmény.

– Az idény egyik legfiatalabb csapatával utaztunk el Monorra, mert betegségek és sérülések miatt többen is kidőltek, még az utolsó pillanatokban is. Noha korán gólt kaptunk egy egyéni hibából, utána jól álltunk bele a mérkőzésbe, mindent megtettek a srácok azért, hogy esetleg ponttal távozzunk. Meg is voltak ehhez a helyzeteink. Az ellenfél rutinosan tartotta az eredményt, emellett véleményem szerint tévedtek is a kárunkra. Egy alkalommal kapusra vihettük volna a labdát, de lest intettek, míg a második hazai gól előtt ezt nem tették meg, igaz, utóbbinak már komolyabb jelentősége kevésbé volt. Csak elismerően tudok beszélni a srácok teljesítményéről, mert mindent megtettek egy jó erőkből álló csapat ellen, de ez nem párosult eredménnyel sajnos – értékelt Virágh Ferenc vezetőedző.

Monor – Kecskeméti TE II. 2-0 (1-0)

Monor. V: Góbi (Burján, Havasi-Németh)

Monor: Bozsó – Majzik, Szabó B., Agóts, Papp (Szabó Cs. 70.), Rácz (Szin 46.), Markó, Puskás, Ivády (Fekete 83.), Kocsis (Farkas Á. 83.), Horváth L. (Nosztrai 91.). Edző: Halgas István

KTE: Cseh – Goretich, Hatvani, Molnár M., Zoltán, Bodor, Czenky (Balla 71.), Kovács P., Györgye, Kovács K., Horváth Á. (Tóth L. 87.). Vezetőedző: Virágh Ferenc

Gól: Papp (3.), Szabó Cs. (89.)

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók