A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Hatot számolt a Ceglédre tartalékcsapatunk

Az NB III. dél-keleti csoport 25. fordulójában tartalékcsapatunk a Ceglédi VSE vendége volt vasárnap. Virágh Ferenc fiataljai ellentmondást nem tűrő játékkal szerezték meg a három pontot.

Csupa fiatallal és nagy lendülettel kezdte a mérkőzést a „kis” KTE, Artner és Zoltán góljaival már öt perc után 2-0-ra vezettünk. A folytatásban sem hagytuk magához térni a Ceglédet, az első negyedóra végén Zoltán növelte a különbséget, aminek hála 3-0-os előnnyel vonulhattunk a szünetre. A második félidő elején Hatvani és Györgye növelte az előnyt, majd a hajrában Polyák találatával alakult ki a 6-0-os végeredmény. A fiatalok ezzel továbbra is a 13. helyen állnak, egy pontra a biztos bennmaradástól.

A következő körben újabb alsóházi derbi következik, április 28-án (vasárnap) 11:00-os kezdéssel a Pénzügyőrt fogadjuk.

– Büszke vagyok a srácokra, mert mindenki átérezte, hogy fontos mérkőzéseink vannak hátra, akár mögöttünk, akár előttünk lévő ellenfelekkel szemben. Ennek megfelelően mentünk bele a találkozóba, az első három kapura tartó lövésünkből gól lett, ez megalapozta a továbbiakat. A második félidőben kicsit talán csökkent a koncentrációnk, de megérdemelten győztük, ami a lelkünknek és az önbizalmunknak is jót tett – értékelt Virágh Ferenc.

Ceglédi VSE – Kecskeméti TE II. 0-6 (0-3)

Cegléd. V: Virág (Juhász, Vilmányi)

CVSE: Klemenc – Kuchta, Szalai Sz., Oldal (Hold 85.), Elek, Ledacs-Kis, Légrádi (Takács 46.), Ungureán, Tóth R. (Konrád 70.), Ványi (Ledacs-Kiss 70.), Simon D. (László 70.). Edző: Schmidt Balázs

KTE II.: Cseh (Telek 82.) - Hatvani, Artner, Zoltán (Ruzsa 72.), Györgye, Czenky, Bodor (Kovács P. 72.), Polyák, Goretich (Tóth L. 82.), Molnár M. (Jászai-Deák 60.), Szamosi. Vezetőedző: Virágh Ferenc

Gól: Artner (4.), Zoltán (5., 16.), Hatvani (51.), Györgye (57.), Polyák (79.)

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók